Φοιτήτρια με καταγωγή από το Αγρίνιο εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κρήτη

Σοκ έχει προκληθεί στο Αγρίνιο και στην Κρήτη από τον αιφνίδιο θάνατος μίας 29χρονης φοιτήτριας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Ρέθυμνο.

Η άτυχη γυναίκα, με καταγωγή από το Αγρίνιο, σπούδαζε παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, για το δεύτερό της πτυχίο και δούλευε σε τεχνικό γραφείο.

Δυστυχώς βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το περασμένο βράδυ από τον σύντροφό της.

Πληροφορίες του kriti360.gr αναφέρουν ότι δεν είχε δώσει σημάδια ζωής τις προηγούμενες ημέρες και ότι η αδελφή της, η οποία ζει στα Χανιά, ενημέρωσε τον σύντροφο της 29χρονης και του ζήτησε να μεταβεί στο σπίτι της προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Ο σύντροφος χρειάστηκε να σπάσει την πόρτα του σπιτιού της 29χρονης για να μπει μέσα και όταν αυτό συνέβη, αντίκρισε νεκρή την αγαπημένη του.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως η 29χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, ωστόσο, φως στην αιτία θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η 29χρονη ήταν γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία της πόλης του Ρεθύμνου. Συντετριμμένοι οι γονείς της άτυχης κοπέλας, οι οποίοι έλκουν καταγωγή από το Αγρίνιο και τη Λέρο αλλά μένουν στην Αθήνα, έσπευσαν στο Ρέθυμνο προκειμένου να συνοδεύσουν τη σορό της κόρης τους στο «μαύρο» ταξίδι της επιστροφής από το μέρος που αγάπησε και αγαπήθηκε…

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση