Η στιγμή που ο οδηγός διαφεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα μετά την παράσυρση της 21χρονης – Βίντεο Ντοκουμέντο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη, στις 22 Νοεμβρίου.

Το Open έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα μετά το τρομακτικό συμβάν. Στο βίντεο φαίνεται το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος αφού έχει χτυπήσει και εγκαταλείψει την νεαρή κοπέλα, να διαφεύγει από την οδό Ιασωνίδου, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Δείτε το βίντεο

Παρά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο ίδιος παραδόθηκε στις Αρχές υποστηρίζοντας πώς δεν έτρεχε, ενώ υποστήριξε ότι αν δεν «είχε επιχειρήσει να περάσει την Εγνατία σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση τίποτα δεν είχε συμβεί».

Ο εισαγγελέας απήγγειλε κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 26χρονου, ενώ για κακούργημα διώκεται και η 19χρονη συνεπιβάτιδά του που συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Ο αλβανικής καταγωγής οδηγός κατηγορείται – σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας – για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα), όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα).

Η 19χρονη (ημεδαπή) από την πλευρά της αντιμετωπίζει το κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη και της συνέργειας σε εγκατάλειψη τροχαίου (πλημμέλημα).

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply