Ο Εργολάβος 69

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Τα πάρε δώσε με τις εταιρείες ορκωτών δεν έχουν τέλος στο Δήμο

Μετά από πληροφορίες που έφτασαν στον εργολάβο ο Δήμαρχος έδωσε εντολή ώστε να αλλάξει την εταιρεία ορκωτών λογιστών (Σολ) που είναι κορυφαία στην Ελλάδα παρόλο που η εισήγηση των υπηρεσιακών (υπάλληλοι του οικονομικού τμήματος) είχαν αντίθετη άποψη. Ο κ. Δήμαρχος ανέθεσε στην εταιρεία Leverage OPKΩTOI την δουλειά που μέχρι πρότινος έκανε η Σολ.

Να ρωτήσουμε εμείς τον κ. Λύρο μήπως αυτή η αλλαγή έγινε διότι μέλος αυτής της εταιρείας ορκωτών είναι και ο κ. Κουκοβίνης όπου θέλει να τον ορισει ο κ. Δήμαρχος και ως εσωτερικό ελεγκτή του Δήμου;

Έληξαν οι θητείες σε 3 νομικά πρόσωπα στο Δήμο

Πριν δεκαπέντε μέρες περίπου έληξαν οι θητείες τριών νομικών προσώπων του δήμου (Πνευματικό Κέντρο, Λιμενικό Ταμείο, Κατράκειο).

Βέβαια μέχρι και σήμερα που μιλάμε η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει καμία ενέργεια ώστε να ανανεωθούν τα διοικητικά συμβούλια ώστε να τοποθετηθούν οι νέοι προεδροι και να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα νομικά πρόσωπα του δήμου.

Εκτος και αν η καθυστέρηση οφείλεται σε κάποια έκπληξη που μας ετοιμάζεται κ. Λύρο.

Ένας ζαχαροπλάστης στο Δήμο Μεσολογγίου

Νέα ήθη πέριξ του γραφείου του Δημάρχου, σύμφωνα με πληροφορίες νέα προσθήκη υπήρξε το τελευταίο διάστημα όπου έχει και ικανότητες Ζαχαροπλαστικής (φτιάχνει γλυκά) τα οποία θα κερνάει ο Δήμαρχος σε όσους περνάνε από το γραφείο του… Κοιτάξτε να δείτε… Μετά την πίκρα και ένα γλυκό χρειάζεται!!

Τώρα πως προσελήφθη, με ποιον τρόπο και πως θα πληρώνεται…. Αυτή την απορία μπορεί να μας την λύση μόνο ένας ΜΑΝΤΗΣ.

Συνεχίζεται η κόντρα Καρατσόλη Σπανού

Το σίριαλ με την κόντρα μεταξύ του Προέδρου της κοινωφελούς κ. Καρατσόλη και του π. Αντιπροέδρου κ. Σπανού συνεχίζεται.

Ο κ. Σπανός με νέα του ανάρτηση στα Social Media καλεί τον κ. Καρατσόλη να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα που τεχνηέντως αποφεύγει να απαντήσει.

Να ρωτήσουμε τον κ. Καρατσόλη τι έχει να φοβηθεί και δεν βγαίνει δημόσια να δώσει απαντήσεις για τα τόσο σοβαρά θέματα που τον κατηγορεί ο π. Αντιπρόεδρος κ. Σπανός.

Επίσης να ρωτήσουμε με ποιον τρόπο αυξήσατε την μηνιαία αποζημίωση από 515 που έπαιρνε ο πρόεδρος της προηγούμενης δημοτικής αρχής σε 730 που παίρνετε ως πρόεδρος χωρίς να δικαιούστε, αφού δεν υπάρχει κάποια απόφαση Δ.Σ.

κ. Καρατσόλη εμείς θα σας πούμε να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας.

Με φόντο τις δημοτικές εκλογές τα κριτήρια για την ενίσχυση των συλλόγων

Στο προτελευταίο δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε να ενισχυθεί οικονομικά ο ποδοσφαιρικός σύλλογος ” Αχελώος”. Όσοι γνωρίζουν κατάλαβαν ότι πρόκειται για μία συμφωνία μεταξύ της δημοτικής αρχής και του παράγοντα της ομάδας με φόντο τις δημοτικές εκλογές.

Ααα ξεχάσαμε να σας πούμε πως η ομάδα Αχελώος δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και όσο αναφορά το χορευτικό σύλλογο, οι δάσκαλοι που διδάσκουν πληρώνονται από τους μαθητές.

Επίσης ο συγκεκριμένος σύλλογος στεγάζεται σε αίθουσα του δήμου στην κατοχή χωρίς να πληρώνει ηλ. ρεύμα αλλά ούτε και νερό. Άρα τα έξοδα του είναι μηδενικά και έχει μόνο έσοδα. Για ποιο λόγο τότε να ενισχυθεί οικονομικά ο συγκεκριμένος σύλλογος; Μήπως γιατί έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές;

Τώρα όσον αφορά αν υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που δεν χρηματοδοτήθηκαν, κοιτάξτε λίγο πιο δίπλα από την Κατοχή δηλαδή στο Νεοχώρι όπου υπάρχει ο Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου που καθημερινά σχεδόν κάνει και μία δράση, καθημερινά παράγει πολιτισμό..

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος σύλλογος ουδέποτε έχει ενισχυθεί στα τρία χρόνια της θητείας σας…

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Οι μετακινήσεις προς τα αγροκτήματα θα πραγματοποιούνται μόνο με τανκς.

Αγροτική οδοποιία στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στην τοπική Κοινότητα Γουριάς.

2 Σε ποιο γραφείο προέδρου πίνει καφέ καθημερινά π. Δήμαρχος και κάνει τηλέφωνα που αφορούν τις προσεχείς δημοτικές εκλογές;

3 Η περιφέρεια τον έφτιαξε τον δρόμο στην Πεντάλοφο… Εσείς κ. Δήμαρχε για τον φωτισμό θα κάνετε κάτι ή περιμένετε να το και αυτό η Περιφέρεια;

4 Γιατί η ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου έχει να εμφανιστεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο πάνω από ενάμιση μήνα; Πολύ τηλεργασία έπεσε ή έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις τους…;

5 Το JEEP ήρθε Κώστα;

Τέλος

Καλό βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση