Έφοδος της οικονομικής Αστυνομίας – 300.000 ευρώ σε λογαριασμούς του π. Αντωνίου – 10 εκατομμύρια στα Ταμεία της ΜΚΟ

Έφοδο πραγματοποίησε η αστυνομία στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας. Σοκ από τα ποσά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς τους.

Καταιγιστικές είναι και σήμερα Δευτέρα οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι οικονομικές συναλλαγές της ΜΚΟ, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.

Στο στόχαστρο των ελέγχων κατά πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, έχει μπει η μεζονέτα της Ραφήνας. Πρόκειται για διαμέρισμα 105,580 τ.μ., όπου η «Κιβωτός του Κόσμου» έχει κατά κυριότητα 100% το Α1 ακίνητο στον πρώτο όροφο, καθώς και θέση στάθμευσης 15 τ.μ

Παράλληλα, ίλιγγο προκαλούν τα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή. Σε προσωπικούς λογαριασμούς που έχουν οι δυό τους στην κατοχή τους, βρέθηκαν 300.000 ευρώ.

Ενώ μεγάλη αίσθηση προκαλούν και τα όσα προέκυψαν μετά από έλεγχο σε λογαριασμούς που είναι στο όνομα της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν στείλει οι τράπεζες, η Οργάνωση έχει σε λογαριασμούς της 10.000.000 ευρώ, ποσό που προκαλεί ερωτήματα για την οικονομική διαχείριση τόσο των δωρεών όσο και των ακινήτων.

Γεμάτοι με χρήματα είναι και οι λογαριασμοί της μητέρας του πατέρα Αντωνίου, η οποία διαθέτει και θυρίδα. Η ίδια έχει σε λογαριασμό της 60.000 ευρώ.

Πηγή: newsbomb.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση