Έκλεψε αυτοκίνητο, τον πήρε ο ύπνος και τον ξύπνησε….. η αστυνομία

Δύο άτομα έκλεψαν ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο επιχερηματία στην Ιεράπετρα. Το όχημα βρέθηκε στη μέση ενός δρόμου με τον έναν απο τους δύο να κοιμάται στο τιμόνι.

Ένα περίεργο περιστατικό ερευνά τις τελευταίες ώρες η αστυνομία Ιεράπετρας.

Την Τρίτη, δύο άτομα έκλεψαν το αγροτικό αυτοκίνητο ιδιοκτήτη επιχείρησης ξυλείας, ο οποίος το είχε αγοράσει μια μέρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr,  οι δύο δράστες κινήθηκαν προς την κοινότητα της Επισκοπής όπου τράκαραν κάποια σταματημένα οχήματα και στη συνέχεια επέστρεψαν προς την πόλη της Ιεράπετρας.

Η συνέχεια δόθηκε το πρωί της Τετάρτης όταν το κλεμμένο αγροτικό εντοπίστηκε στη μέση του κεντρικού επαρχιακού δικτύου Επισκοπής-Ιεράπετρας με τον οδηγό να κοιμάται και το όχημα να έχει ένα σκασμένο λάστιχο.

Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

Όπως φαίνεται και οι δύο εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί στις αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών αλλά και για περιστατικά κλοπών.

Ο οδηγός φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και για αυτό κατέληξε να κοιμάται, ενώ ο δεύτερος δράστης είχε διαφύγει όταν το κλεμμένο αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δύο να εμπλέκονται στον εμπρησμό της επιχείρησης ξυλείας πριν απο κάποιο καιρό που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά ο ιδιοκτήτης.

Αφήστε μια απάντηση