Μάριος Σαλμάς: Χρηματοδότηση για μελέτες εξέτασης κατολισθητικών φαινομένων του οικισμού Κλεπά Ναυπακτίας

Εξασφάλιση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριου Σαλμά για την Ένταξη της Πράξης «Μελέτες εξέτασης κατολισθητικών φαινομένων Κοινότητας Κλεπάς Δήμου Ναυπακτίας» με Κωδικό ΟΠΣ 5198175 στο «ΤΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 2021-2025», η οποία ανέρχεται στις 290.322,09€.

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριος Σαλμάς συνεπής στην δέσμευσή του κατά την επίσκεψή του τον Αύγουστο στην κοινότητα Κλεπά του Δήμου Ναυπακτίας, εξασφάλισε την χρηματοδότηση για την αποκατάσταση ζημιών από την κατολίσθηση που έπληξε τον συνοικισμό το 2015, συνολικής δαπάνης 290.322,09€. 

Όπως φαίνεται από την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ο κ. Υπουργός Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής υπέγραψε την Ένταξη της Πράξης η οποία έχει ως αντικείμενο την Εκπόνηση νέων επιμέρους μελετών για:

α) την οριοθέτηση των τμημάτων του οικισμού Κλεπά ως προς την καταλληλόλητα τους για δόμηση και

β) τoν σχεδιασμό των έργων αποκατάστασης και σταθεροποίησης της μεγάλης κατολίσθησης που έπληξε τον συνοικισμό “Κάτω Κλεπά” το 2015 συμπεριλαμβανομένου και τμήματος του οδικού δικτύου.

Δείτε την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του προέδρου του συνοικισμού Κλεπά κ. Μπάκα Ντίνου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

Ντίνος Μπάκας: Κοινότητα Κλεπά, καλησπέρα.

Σήμερα το πρωί έλαβα το παρακάτω έγγραφο στο βαϊμπερ μου από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κύριο Μάριο Σαλμά που αφορά το αίτημα της κοινότητας Κλεπά για την αντιμετώπιση της κατολίσθησης έτους 2015,όπως φαίνεται ο υπουργός υποδομών και δικτύων κύριος Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής έχει υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα εκ μέρους όλων των Κλεπαϊτών να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Σαλμά διότι κράτησε τον λόγω του που μας έδωσε δημοσίως στην κεντρική πλατεία της Κλεπάς,τον Αύγουστο διότι και άλλοι βουλευτές και πολιτευτές πέρασαν υποσχέθηκαν και μετά απλά μας ΞΈΧΑΣΑΝ και αυτό είναι προς τιμήν του κυρίου Σαλμά διότι η Κλεπά είναι ένα ορεινό χωριό των 130 ψήφων περίπου που όπως είπε αν και δεν πήρα κανέναν φήφο από την Κλεπά εγώ θα καθαρίσω για Εσάς αυτό σημαίνει πολιτικό ύφος και το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται τα πολύ μεγάλα προβλήματα άσχετα εάν από πίσω υπάρχουν πολύ οι λίγοι ψήφοι να σημειώσω εδώ ότι κάποιοι ελάχιστοι πολιτικοί έμειναν στην ιστορία όπως ο (μαύρος καβαλάρης) Πλαστήρας Νικόλαος ο οποίος πέθανε πραγματικά στο ράντζο αρνούμενος την πολυτέλεια του κρεβατιού διότι κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι του κοιμοντουσαν στο πάτωμα και την σύνταξη του την μοίραζε στους φτωχούς, αυτά τα ήθη λοιπόν πρέπει να τα επιβραβεύωμαι με την ΦΗΦΟ ΜΑΣ ΌΛΟΙ ΌΣΟΙ ΦΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ και πάλι ευχαριστώ στον κύριο Μάριο Σαλμά, η σκυτάλη από δω και πέρα μεταφέρετε στον δήμο Ναυπακτίας ο οποίος θα πρέπει να επιδείξει άμεσα αντανακλάστικα για επ’ευθειας ανάθεση του έργου, σε τρεις μήνες κλείνουμε 8 χρόνια από την κατολίσθηση, δεν μπορούμε και δεν αντέχουμε να περιμένουμε κιάλο κύριοι.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply