Μεσολόγγι: «Έφυγε» η Ελένη Κρασακοπούλου, ιδρυτικό μέλος και δωρήτρια του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου ο θάνατος της Ελένης Κρασακοπούλου, η οποία και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και δωρήτρια του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», το ΔΣ του οποίου και την αποχαιρετά με την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», νομού Αιτωλ/νίας (Μεσολόγγι – Αγρίνιο), στην είδηση του θανάτου της εκλεκτής συμπολίτισσάς μας και υπέροχου ανθρώπου Ελένης Κρασακοπούλου, αισθανθήκαμε βαθύτατη θλίψη.

Η εκλιπούσα υπήρξε από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη του Φορέα μας,  εξαιρετικό μέλος με ενεργή συμμετοχή και δωρήτρια από την αρχή της λειτουργίας του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Λάμπρυνε και στήριζε έμπρακτα με τη γλυκιά παρουσία και το χαμόγελό της όλες τις εκδηλώσεις μας.

Είθε η Παναγία μας η Υπερευλογημένη να σας χαρίζει  Υγεία, Δύναμη, να σας στηρίζει τις δύσκολες αυτές στιγμές, να απαλύνει τον πόνο και το πένθος της ψυχής σας.

Θα την θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μεσολογγίτικης γης που θα την σκεπάσει.                                    

Ας είναι αιωνία η μνήμη της.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 1/12 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο Μεσολόγγι, ώρα 15:30 μ.μ.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση