Πατέρας Αντώνιος: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

Πρώτη αντίδραση από πατέρα Αντώνιο και πρεσβυτέρα μετά την παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου.

Δεν έκρυψαν την απογοήτευση τους ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα μετά και την εισαγγελική παραγγελία που διατάχθηκε σήμερα Παρασκευή, για προκαταρκτική εξέτασης στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου για τέσσερα κακουργήματα.

Ο πατέρας Αντώνιος επιμένει πως τον κατηγορούν άδικα ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι τα ράσα του δεν έχουν τσέπες:

«Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό. Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» φέρεται να είπε σε δικούς του ανθρώπους ο πατέρας Αντώνιος σύμφωνα με το STAR.

Οργισμένη δηλώνει και η πρεσβυτέρα και νιώθει πως έχει αδικηθεί.

«Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νομού» φέρεται να είπε η πρεσβυτέρα.

ΒΙΝΤΕΟ

Την ίδια ώρα άτομα άτομα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου ξεσπούν κάνοντας λόγο για ευθύνες όσων εργάζονταν στις δομές της Κιβωτού: «Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι έδεναν και έλυναν στην δομή. Αν ήξεραν κάτι και δε μιλούσαν στον πατερά Αντώνιο πρέπει να τιμωρηθούν. Για τα χρήματα όμως ακούγονται υπερβολές. Υπήρχαν τεράστια έξοδα και με κόπο καταφέρναμε να ανταπεξέλθουμε».

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση