Τραγικό φινάλε: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος Παναγιώτης Κυριαζής

Τραγική εξέλιξη σημειώνεται στις έρευνες για τον αγνοούμενο ναυπάκτιο Παναγιώτη Κυριαζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr εντοπίστηκε η σορός του στην περιοχή του Νεοκάστρου.

Τα ίχνη του 44χρονου άνδρα χάθηκαν το απόγευμα της 26ης Ιούλιου 2022 όταν είχε αναχωρήσει πεζός από το χωριό και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής ενώ οι εντατικές έρευνες του πρώτου διαστήματος είχαν αποβεί άκαρπες.

«Εκείνη την ημέρα μετά το πέρα της λειτουργίας, είχε πάει στην πλατεία στο γλέντι που είχαν διοργανώσει οι χωριανοί. Πέρασε καλά, γέλασε, χόρεψε κιόλας.Μετά επιστρέψανε στο σπίτι, το απόγευμα σηκώθηκε και πήγαν με τη μητέρα μας να πάρουν νερό από μία πηγή κοντά στο σπίτι.Αργότερα ο Παναγιώτης είπε πως θα πήγαινε μια βόλτα περιμετρικά του χωριού και θα επέστρεφε. Όταν πέρασε η ώρα, και δεν είχε γυρίσει, ανησύχησαν και άρχισαν να τον ψάχνουν. Λόγω του ατυχήματος είχε παροδική αμνησία και μπορεί να έλεγε πως θα πήγαινε σ’ ένα μέρος και να πήγαινε κάπου αλλού», ανέφερε η αδερφή του.

Τις τελευταίες ημέρες η εξαφάνιση του απασχόλησε την εκπομπή «Φως στο τούνελ» και υπήρξε νέα κινητοποίηση ενώ κυνηγοί εντόπισαν και οστά κοντά στο Νεόκαστρο.

Εθελοντές, αστυνομία, πυροσβεστική «χτένισαν» χθες και σήμερα την περιοχή και πριν λίγα λεπτά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν την πληροφορία περι εντοπισμού της σορού του 44χρονου σε απόσταση έξι χιλιομέτρων από το Νεόκαστρο.

Περισσότερα σε λίγο

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση