Πάτρα: Η νύχτα που την πάτησε η καλλονή με το μαύρο σκυλάκι – Οι απάτες σε ξενοδοχεία και όχι μόνο

Τέλος στη δράση της 26χρονης έβαλαν αστυνομικοί. Η γυναίκα είχε γίνει πονοκέφαλος στην Πάτρα. Οι απάτες που έκανε διαδέχονταν η μία την άλλη…

Οι απάτες στην Πάτρα έγιναν θέμα συζήτησης, με τις περιγραφές για τη μυστηριώδη γυναίκα να οδηγούν τις έρευνες των αστυνομικών. Η 26χρονη καλλονή έβρισκε τρόπους να μην πληρώνει σε ξενοδοχεία αλλά και σε καταστήματα που έμπαινε για να αγοράσει. Μιλούσε αγγλικά, έδινε διαφορετικά ονόματα όπως προέκυψε και είχε πάντα μαζί της, ένα μαύρο σκυλάκι. Την πάτησε στη Ναύπακτο όπου βρέθηκε. Προσπάθησε να παγιδέψει έναν ταξιτζή αλλά εκείνος δεν πείστηκε και δεν έχασε χρόνο. Πήγε στην αστυνομία και η πρωταγωνίστρια της όλης υπόθεσης, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε η 26χρονη καλλονή που είχε εξαπατήσει ξενοδοχείο στην Πάτρα και ένα μίνι μάρκετ στην οδό Μπουκαούρη. Μετά από δύο απάτες που πραγματοποίησε στην Πάτρα και άλλες τρεις στην Ναύπακτο, η δράση της σταμάτησε στην Κόρινθο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που είχε «στοχοποιήσει» για την επόμενη «δωρεάν» διαμονή της.

Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον οδηγό ταξί της Ναυπάκτου, ο οποίος τη μετέφερε από την Ναύπακτο σε ξενοδοχείο της Κορίνθου, χωρίς όμως να πληρωθεί για την κούρσα. Η 26χρονη κατά την πάγια τακτική της, διαβεβαίωσε τον οδηγό ταξί πως θα του πληρώσει την κούρσα μέσω κάρτας κάνοντας ηλεκτρονική κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ο επαγγελματίας έκανε έλεγχο και μόλις διαπίστωσε πως η καλλονή τον εξαπάτησε πήγε στην Ασφάλεια Ναυπάκτου και κατήγγειλε το γεγονός.

Έδωσε στις αρχές ό,τι στοιχεία είχε και στήθηκε οργανωμένη επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα η καλλονή «επαγγελματίας» απατεώνισσα να συλληφθεί στο ξενοδοχείο της Κορίνθου. Η εντυπωσιακή γυναίκα που και μιλούσε μόνο αγγλικά, κατά τη διαμονή της στην Πάτρα έκανε τηλεφωνική παραγγελία σε ένα μίνι μάρκετ για δυο κάρτες paysafe αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και τρόφιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ και είπε στον διανομέα που της τα πήγε στο δωμάτιο ότι δεν έχει μετρητά και θα πλήρωνε με τραπεζική κάρτα.

Όταν εκείνος επέστρεψε με το POS, διαπίστωσε ότι η κάρτα ήταν άδεια και η καλλονή ισχυρίστηκε ότι θα περνούσε ο σύζυγός της για να πληρώσει. Ο υπάλληλος πήρε πίσω τις κάρτες, αλλά όταν επέστρεψε στο μαγαζί διαπίστωσε ότι οι κωδικοί τους είχαν χρησιμοποιηθεί, καθώς η γυναίκα τους είχε αντιγράψει. Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ αναζήτησε την επόμενη ημέρα την 26χρονη στο ξενοδοχείο, αλλά διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί χωρίς να πληρώσει για την διαμονή της και τα γεύματα που κατανάλωσε!

Στο μεταξύ δυο ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στην Αττική και σε κοντινό της νησί, αναγνώρισαν την νεαρή καλλίγραμμη αγγλόφωνη με το μαύρο σκυλάκι αλλοδαπή (που συστήθηκε με διαφορετικά ονόματα) που τους φόρεσε… “φέσι”.

Αστυνομικοί κύκλοι εκτιμούν πως πίσω από τη διαμονή της στα ξενοδοχεία και με δεδομένο την πληροφορία ότι εναλλάσσονταν τα πρόσωπα που τη συνόδευαν δεν αποκλείεται να έκλεινε “ροζ” ραντεβού, μέσω διαδικτύου!

Σύμφωνα με το flamis.gr, η γυναίκα είναι ηλικίας 26 ετών και κατάγεται από τη Σλοβενία, ενώ σε βάρος της υπάρχουν πληροφορίες ότι είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα και ήταν στις λίστες αναζητούμενων από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2021.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση