Ο Εργολάβος 71

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

κ. Καθηγητά είναι ακριβή η βενζίνη;

Τρεις μήνες πέρασαν από την χρυσοπληρωμενη Γιορτή Οίνου που διοργάνωσε ο Δήμος αλλά και την κοινωφελής επιχείρηση και ο υπεύθυνος για την Γιορτή κ. Πανάς δεν βρήκε 10 λεπτά για να κατεβάσει τα πανό, banner.

Αν και πηγαίνει συχνά στην Κατοχή με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΜ, ο κ. Πανάς λογικά κάνει πως δεν τα βλέπει τα πανό και τα banner όπου είναι ακόμη κρεμασμένα.

Βέβαια ο κ. Πανάς ο οποίος εργάζεται ως καθηγητής βλέπουμε πως και στην εργασία του πηγαίνει με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΜ.

Πιο όμορφος είναι φέτος ο στολισμός της κεντρικής πλατείας για τις γιορτές

Η δημοτική αρχή έστω και την τελευταία χρόνια της θητείας της έκανε ένα βήμα μπροστά όσο αναφορά τον στολισμό της πόλης και της κεντρικής πλατείας, για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Βέβαια εμείς δεν γνωρίζουμε ποιανού ιδέα ήταν να τοποθετηθεί φυσικό δέντρο στην κεντρική πλατεία και όχι μόνο! αλλά ήταν προς την σωστή κατεύθυνση και δείχνει μια όμορφη εικόνα για όσους θα επισκεφθούν το κέντρο της πόλης.

Επίσης θα θέλαμε να πούμε ότι δεν αποφύγατε το λάθος τοποθετώντας το σιδερένιο δέντρο έξω από το ιστορικό τείχος της πόλης.

Βόσκουν πρόβατα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου;

Εδώ και τέσσερις μήνες επανειλημμένα έχουμε γράψει για τις αθλιες συνθήκες που υπάρχουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας. Η δημοτική αρχή μέσω της προπαγάνδας και με συνεχή ψέματα προσπαθεί να παραπλανήσει τους δημότες λέγοντας τους ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου είναι άρτιες.

Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Λύρο θα σας θυμίσουμε το εξής. Η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου αγωνίζεται στο Ευηνοχώρι γιατί το ΔΑΚ Μεσολογγίου είναι σε άθλια κατάσταση. Για το κλειστό γήπεδο Μεσολογγίου δεν κάνατε απολύτως τίποτα. Στο Νεοχώρι τα ίδια και ας ταζατε λαγούς και πετραχήλια. Στο γήπεδο της Μάστρου βόσκουν πρόβατα….. Όσο για τα χρήματα που υπήρχαν για την κατασκευή του κολυμβητηρίου θα πάνε για καλό σκοπό….. Προσλήψεις ημετέρων και άλλα πολλά πολλά… Ξέρετε εσείς …

Συνεχίζει να μην απαντάει ο κ. Καρατσόλης στα ερωτήματα μας

Μέχρι και οι εργαζόμενοι επιστρατεύτηκαν ώστε να γράφουν καλές κριτικές σας σοσιαλ μίντια για τον πετυχημένο κατά τους ίδιους πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης. Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε και εμείς αν ο κ. Καρατσόλης στις ανακοινώσεις που βγάζει κατά καιρούς απαντούσε στα συγκεκριμένα ερωτήματα μας.

Υπάρχει απόφαση διοικητικού συμβουλίου ώστε να παίρνει τα 730 μηνιαίος και αν υπάρχει έχει σταλθεί στην αποκεντρωμένη ώστε να εγκριθεί; Οι πληροφορίες μας λένε πως δεν υπάρχει καμία απόφαση διοικητικού συμβουλίου .. άρα κακώς παίρνει τα χρήματα…

Ο κ. Καρατσόλης έχει να μας πει κάτι για την σωρεία τιμολογίων που κόβονται στην επιχείρηση της αντιδημάρχου έργων που υπερβαίνουν τις 5.000 ευρώ όπου προβλέπει ο νόμος για κάθε έτος;

Ο κ. Καρατσόλης έχει να μας πει κάτι για τα ημιτελή τιμολόγια που ανεβαίνουν στ διαύγεια;

Ας απαντήσει ο κ. Καρατσόλης σε αυτά τα ερωτήματα έστω και αργοπορημένα.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Μέχρι και τα αυτοκίνητα της εταιρείας του Δημάρχου επιστρατεύτηκαν για τον στολισμό της πλατείας… Θα θέλαμε να πιστεύουμε χωρίς κάποια επιβάρυνση για τον δήμο…

2 Δεν μπορεί να βρει τον πρόεδρο για το Λιμενικό Ταμείο ο κ. Λύρος. Πολλές οι προτάσεις και πολλά τα ΟΧΙ που εισέπραξε…

3 κ. Λύρο για ποια δροσιά μιλάτε… το δέντρο μπήκε για να στολίσει την πλατεία για τις μέρες των Χριστουγέννων. Έχουμε χειμώνα…. όχι καλοκαίρι… και σίγουρα δεν είστε στην Άμπλιανη!

4 Όσο αναφορά τα δημοτικά δέκα και πλέον είναι οι εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι. Κύριοι βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και επιτέλους βρείτε τα… Δεν αντέχει ο κόσμος άλλη μία πενταετία Λύρου στο δήμο μας.

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση