Ασύλληπτο οικογενειακό δράμα: Νεκρά τρία αδέλφια

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το δράμα – Το τρίτο παιδί οικογένειας που φεύγει από τη ζωή με τραγικό τρόπο – Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Σίβα του Δήμου Φαιστού από τον τραγικό θάνατο του Αλέκου Χριστοφάκη.

Οικογενειακό δράμα στην Μεσαρά της Κρήτης – Ο άνδρας που έβαλε τέλος στην ζωή του σήμερα Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, είναι το τρίτο παιδί οικογένειας που φεύγει από τη ζωή με τραγικό τρόπο.

Αναλυτικά

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον τραγικό θάνατο του Αλέκου Χριστοφάκη.

Αλλεπάλληλα τα χτυπήματα της μοίρας και απίστευτη η τραγωδία που βιώνει μια οικογένεια της Μεσαράς (στον Σίβα του Δήμου Φαιστού), στην ενδοχώρα του ν. Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος άνδρας είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας που φεύγει από την ζωή σε νεαρή ηλικία, καθώς και ο αδελφός του είχε δολοφονηθεί πριν από περίπου πέντε χρόνια από φίλο της γυναίκας του, ενώ και η αδελφή του είχε χάσει την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του νωρίς σήμερα το απόγευμα. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν συγγενικά του πρόσωπα, που ειδοποίησαν τις αρχές, ωστόσο για τον 35χρονο ήταν ήδη αργά!

Η κηδεία του 35χρονου άνδρα θα γίνει αύριο Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου στις 3 το απόγευμα στον Άγιο Ιωάννη Σίβα του Δήμου Φαιστού.

kalimeraellada.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply