Ο Εργολάβος 72

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Βαρόμετρο η υποψηφιότητα του Κώστα Δαουτίδη για τις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές

Ο Κώστας Δαουτίδης άρχισε τον προεκλογικό του αγώνα μετά την τελευταία συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη κ. Ν. Φαρμάκη όπου οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα του ως Περιφερειακός Σύμβουλος. Ο κ. Δαουτίδης έχει εκλεγεί επανειλημμένα Δημοτικός Σύμβουλος εισπράττοντας την αποδοχή και την αγάπη των ψηφοφόρων, του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και πλέον κάνει το επόμενο βήμα που είναι οι περιφερειακές εκλογές.

Στολισμός κάτω του μετρίου στις κοινότητες του Δήμου μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Ο στολισμός που έχει γίνει στις κοινότητες του Δήμου μας μέχρι σήμερα είναι κάτω του μετρίου. πχ. Στον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου τοποθετήθηκε δέντρο στην πλατεία χωρίς κανέναν άλλον στολισμό.

Η δημοτική αρχή δεν μερίμνησε ούτε τα αυτονόητα δηλαδή να αντικαταστήσει τις καμένες λάμπες και έτσι στην πλατεία του Αγίου Θωμά υπάρχει ένα δέντρο μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.

Τελικά ποιος λέει ψέματα; Ο Δήμαρχος ή ο Γλύπτης;

Πριν ενάμιση περίπου χρόνο στην κεντρική πλατεία Αιτωλικού πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ήρωα της επανάστασης του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη, με μία εκδήλωση που η δημοτική αρχή μας είπε μέσα στις μεγάλες ψεύτικες κουβέντες πως η προτομή είναι δωρεά του γλύπτη.

Έλα όμως που για ακόμη μία φορά η δημοτική αρχή διαψευτηκε και δεν πρόκειται για καμία δωρεά από τον γλύπτη, ο οποίος απέστειλε δικαστική απόφαση στο Δημαρχείο και ζητάει 18.000 ευρώ για τα έξοδα της προτομής τονίζοντας ότι είχε λάβει προφορική εντολή από τους κύριους Αλετρά και Σωτηρακόπουλο να κατασκευάσει την προτομή και θα πληρωνότανε από τον Δήμο.

Να ρωτήσουμε εμείς ποιος λέει ψέματα; Ο κύριος Δήμαρχος που δήλωνε στην εκδήλωση ότι το έργο είναι προσφορά του γλύπτη ή Ο γλύπτης που απέστειλε δικαστική απόφαση ζητώντας 18.000 ευρώ για την κατασκευή της προτομής;

Βαίνομεν προς εκλογάς

Άρχισε να κονταίνει το σχοινί για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Τα επιτελεία των κομμάτων βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.. Οι βουλευτές αλλά και οι υποψήφιοι των κομμάτων άρχισαν δειλά δειλά τον προεκλογικό τους αγώνα με καθημερινές συναντήσεις με φορείς και συνεχείς εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις.

Όσον αφορά το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μεγάλο φαβορί για να καταλάβει την πρώτη θέση είναι ο Μάριος Σαλμάς ενώ οι άλλοι δύο βουλευτές ο Κώστας Καραγκούνης και ο Σπήλιος Λιβανός μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Θανάση Παπαθανάση ξεκινούν από την ίδια αφετηρία για να καταλάβουν τις δύο υπολειπόμενες έδρες που θα πάρει το κυβερνών κόμμα.

Όσον αφορά το ΣΎΡΙΖΑ τα φαβορί είναι οι νυν βουλευτές ο Θάνος Μωραΐτης και ο Γιώργος Βαρεμενος. Βέβαια την έκπληξη προσπαθεί να κάνει ο για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής Γρηγόρης Θεοδωράκης.

Κλείνοντας όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ η αποχώρηση βόμβα του Βαγγέλη Γάκη χρίζει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί την Χριστίνα Σταρακά αφού ο νυν βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος δεν φαίνεται να έχει την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που αναζητούν το νέο.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Από αγροτική οδοποιία καλά πάει η κοινότητα Γουριάς κ. Λύρο. Τα συνεργεία αυτοκινήτων της περιοχής δόξα το Θεό έχουν πολύ δουλειά….

2 15.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση για ενοικίαση καλαθοφόρου φάντασμα… κ. Λύρο έχετε να μας πείτε κάτι; Γιατί αν δεν μας πείτε εσείς που πήγαν τα 15.000 ευρώ θα σας τα πούμε όλα σύντομα.

3 Μάθαμε ότι η κ. Αντιδήμαρχος Έργων θέλει στο νέο της γραφείο έναν υπολογιστή που να έχει το πρόγραμμα autocad και ένα plotter γιατί σας το είπαμε… Τον τελευταίο χρόνο της δημοτικής αρχής Λύρου θα υπάρξει η δημιουργική ανατροπή στα έργα…

4 Επιτροπή διαβούλευσης άπαντες απόντες! Πώς να προχωρήσει αυτός ο τόπος με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

5 κ. Καρατσόλη περιμένουμε και μάλλον θα περιμένουμε για πολύ ακόμη για να μας απαντήσετε αν τα 730 ευρώ που λαμβάνετε κάθε μήνα. Τα παίρνετε νόμιμα ή παράνομα; Έχουμε μεγάλη υπομονή, θα περιμένουμε μέχρι να μας απαντήσετε!

6 Τα λαμπάκια τα πήρατε και τα ρέστα στην τσέπη του πονηρούλη…..

7 Όπως μαθαίνουμε δύο είναι οι λαγοί μέχρι στιγμής ο ένας εκ των δεξιών και ο άλλος εκ των αριστερών. Η κυβίστηση έγινε! Απλά παιδιά προσέξτε λίγο γιατί ο κόσμος σας έχει καταλάβει και από λαγοί του ρήτορα θα γίνεται λαγοί στιφάδο…

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή…

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση