Έλενα Κρεμλίδου για revenge porn: «Έχουν ταυτοποιηθεί σχεδόν 10 άτομα»

Η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε στην υπόθεση renenge porn και τη δικαίωσή της στο δικαστήριο, όταν κρίθηκε ένοχος ένας άνδρας που την εκβίαζε με δημοσίευση πορνογραφικού υλικού.

Η YouTuber βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και όπως είπε όλα ξεκίνησαν το 2018 από ένα ψεύτικο προφίλ όπου της έστειλαν μία φωτογραφία από προσωπική στιγμή και την εκβίασαν.

Η Έλενα Κρεμλίδου είπε συγκεκριμένα: «Ξεκίνησε από ένα fake προφίλ το 2018 που από το πουθενά μου έστειλε φωτογραφία που είμαι ανήλικη και μου είπε αν δεν του στείλω εκ νέου φωτογραφία, αυτή θα κυκλοφορήσει παντού. Πήγα αμέσως στη Δίωξη και αυτό συμβουλεύω σε όλους να πάνε στη Δίωξη. Συμβουλεύτηκα και δικηγόρο. Επειδή δεν υπέκυψα στους εκβιασμούς, όντως κυκλοφόρησε η φωτογραφία παντού».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, η YouTuber πρόσθεσε ότι: «Μπορεί να ήταν και πρώην μου, το ψάχνουμε ακόμα. Ξεκίνησε να κυκλοφορούν βίντεο και έλεγαν ότι είμαι εγώ ενώ δεν ήμουν. Η ουσία είναι πώς είτε είσαι ή δεν είσαι, κανείς δεν μπορεί να σε εκβιάσει. Παίρνω πολλά μηνύματα από κορίτσια που τους συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, τις συμβουλεύω να πάνε στη Δίωξη.

Έχω πάρα πολλού εκβιαστές να αντιμετωπίσω, έχουμε άλλα δύο δικαστήρια με διαφορετικούς ανθρώπους. Έχουν ταυτοποιηθεί κοντά στα 10 άτομα. Εγώ θέλω να βρω τον αρχικό που είναι το πιο δύσκολο. Με εκβίαζαν προσωπικά ζητώντας μου νέο υλικό ή να βρεθούμε σεξουαλικά.

Ο συγκεκριμένος που δικάστηκε είχε κανονικό προφίλ, επώνυμο, που δεν ισχύει πια. Ο άνθρωπος δικάστηκε ερήμην του, δεν ήρθε καν στο δικαστήριο με δικηγόρο, τίποτα και δικάστηκε 15 μήνες. Δεν πήγε ούτε καν στο τμήμα. Πέρα από το μήνυμα στα κορίτσια, να φοβούνται οι θύτες και όχι τα θύματα. Ελπίζω πραγματικά το όλο θέμα του σεξ να μην είναι ταμπού».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

protothema.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση