Με υπογραφή Πέτσα 2,2 εκ ευρώ για την Παράκαμψη της Ναυπάκτου

Υπεγράφη από τον αναπληρωτη υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα μετά απο παρεμβαση του πρώην υπουργού και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπηλιου Λιβανου το ποσο των 2,2εκ. Ευρώ για την επιχορήγηση των μελετών της παρακαμψης του Κέντρου-Καστρο (τουνελ) της Ναυπάκτου.
Μια παρα πολυ θετικη εξέλιξη της συνεργασίας του Σπήλιου Λιβανού με τον Δήμαρχο Ναυπάκτου κ. Βασίλη Γκίζα κ τον πρόεδρο της Αιτωλικης Αναπτυξιακής κ. Γιώργο Κοτρώνη που θα αποτελέσει με την ολοκλήρωση του το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο για την πόλη της Ναυπάκτου και της ευρύτερης περιοχής της Ναυπακτιας.

Με αφορμή τη θετική αυτή εξέλιξη ο Δήμαρχος Βασίλειος Γκίζας δήλωσε:Οφείλω και προσωπικά θερμές ευχαριστίες αρχικά στον αναπληρωτή Υπουργό κ.Στέλιο Πέτσα, στον πρώην υπουργό και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ.Σπήλιο Λιβανό που από την πρώτη στιγμή πίστεψε στην προσπάθειά μας και συνέδραμε τα μέγιστα ώστε σήμερα να υπογράφεται η επιχορήγηση των μελετών, στον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης κ.Μιχάλη Σταυριαννουδάκη, και ιδιαιτέρως στον στενό μου συνεργάτη-Πρόεδρο της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ κ.Γιώργο Κοτρώνη με πρωτοβουλία του οποίου ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, καθώς επίσης και στα στελέχη της Αιτωλικής που συμμετείχαν στο σχεδιασμό».

Αφήστε μια απάντηση