Ο Εργολάβος 73

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή ανήμερα Χριστουγέννων και σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Είχαμε αποφασίσει να μην βγάλουμε τον Εργολάβο 73 λόγω των γιορτινών ημερών αλλά ο κ. Δήμαρχος με τις καθεστωτικές του αντιλήψεις και τις αυταρχικές συμπεριφορές απέναντι στους εργαζόμενους του Δήμου, όπου τρεις από αυτούς κατέληξαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και κάποιοι έμειναν όμηροι στο Δημαρχείο Μεσολογγίου μέχρι τις 8:00μμ για να μπορέσει να αναρτήσει αποφάσεις που η Αποκεντρωμένη Διοίκηση τις έχει κρίνει παράνομες.

κ. Λύρο οι εργαζόμενοι του Δήμου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με αυτές τις συμπεριφορές που δείχνετε απέναντι τους θα σας στείλουν στο σπίτι σας… δηλαδή από εκεί που ήρθατε.. Όσον αφορά για το γεύμα αγάπης που θέλετε να πραγματοποιήσετε με ανάθεση χωρίς να έχει παρθεί καμία απόφαση. Επιτέλους πρέπει να καταλάβετε ότι οι υπάλληλοι δεν εργάζονται τα σαββατοκύριακα και τις αργίες… Όσα τηλέφωνα και να παίρνετε δεν θα το σηκώνουν.. Εκτός και αν αλλάξετε τον νόμο.

Κλείνοντας να πούμε για το «παγωμένο παγοδρόμιο» το έχει αυτός που έστελνε τον δήμο στα δικαστήρια για να πληρωθεί… Ωραίες επιλογές κάνετε.. Α και το Luna Park δεν ήρθε! ή μάλλον δεν θα’ ρθει, λογικά θα έρθει του χρόνου… Καλό σας βράδυ, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση