Πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Γιώργος Χρηστάκης στα 58 του χρόνια

Ο Γιώργος Χρηστάκης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Βόλου, που μεταφέρθηκε αργά τη νύχτα. Τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκουν την οικογένειά του, συντετριμμένη…

Την τελευταία του πνοή, άφησε αιφνιδίως σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, Γιώργος Χρηστάκης, σε ηλικία 58 ετών.

Οικονομολόγος στο επάγγελμα, διατηρούσε λογιστικό γραφείο στο Βόλο, εδώ και χρόνια, ενώ είχε διατελέσει και Πρόεδρος του 7ου Π.Τ. Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές για την νέα Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία, είχε εκλεγεί στις πρώτες θέσεις και κατέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου – ταμία. Ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη και έναν γιο.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 11:00 στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου. Παρακληση, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στη «Φλόγα».

Ο Γιώργος Χρηστάκης αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, η κατάσταση του επιδεινώθηκε, και χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο σπίτι του με δύο ασθενοφόρα προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες καθώς φέρεται να υπέστη ανακοπή. Στη συνέχεια ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply