Ιωάννινα: Τύχη βουνό για τριμελή οικογένεια – Με ελαφρά τραύματα βγήκαν από το ΙΧ τους το οποίο έπεσε σε γκρεμό 80 μέτρων

Με ελαφρά τραύματα βγήκαν απο το αυτοκίνητο τους ένα ζευγάρι και το 6χρόνο παιδί τους, όταν το όχημά βρέθηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, σε γκρεμό 80 μέτρων.

Συναγερμός σήμανε στην 5η ΕΜΑΚ Ιωάννινων και στο ΕΚΑΒ όταν οδηγός ενημέρωσε για όχημα που έπεσε σε γκρεμό στο δρόμο από το χωρίο Μεταμόρφωση προς τους Ασπράγγελους Ζαγορίου και υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα .

Το ατύχημα έγινε στο 25ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιωαννίνων- Τσεπελόβου, στην περιοχή Ραντοβάνη. Μέσα σε λίγα λεπτά οι πυροσβέστες της 5ης ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό και φορείο κατάφεραν να φθάσουν στο ντελαπαρισμενο όχημα και να απεγκλωβίσουν τη μητέρα και το 6χρόνο παιδί της ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα, ενώ κοντά τους ήταν από την πρώτη στιγμή η γιατρός του ΕΚΑΒ μαζί με διασωστες .

Τη στιγμή του ατυχήματος στην περιοχή επικρατούσε περιορισμένη ορατότητα λογω ομίχλης και ίσως ο οδηγός να έχασε τον προσανατολισμό και κατέληξε στο γκρεμό δεκάδων μέτρων Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τρία άτομα, 45, 41 και έξι ετών που για προληπτικούς κυρίως λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

ertnews.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση