Χαλάνδρι: Για τα «μάτια» κοπέλας η άγρια συμπλοκή ανηλίκων – Έκλεισαν ραντεβού για «πόλεμο»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Χαλάνδρι. Πριν από λίγο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες και στον 11ο ανήλικο που συμμετείχε στο επεισόδιο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι η συμπλοκή ξεκίνησε για διαφορές μεταξύ ανηλίκων που σχετίζονται με μία κοπέλα. Πιο συγκεκριμένα, δύο παρέες ανηλίκων τσακώθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού για μία κοπέλα σε παραλία της Αττικής. Τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα. Η κόντρα τους, ωστόσο, δεν έληξε εκεί. Και αυτό γιατί ο «πόλεμος» μεταξύ τους συνεχίστηκε μέσω Instagram. Οι ανήλικοι (ηλικίας 16-17 ετών) αντάλλασσαν -μέσω Instagram- ύβρεις και απειλές απειλές, μέχρι που οι δύο διαφορετικές παρέες αποφάσισαν να κλείσουν μέσω διαδικτύου ραντεβού στο Χαλάνδρι για να λύσουν τις διαφορές τους.

Κάποιοι εξ αυτών πήγαν στο σημείο «συνάντησης» έχοντας πάνω τους μαχαίρια.

Το «ραντεβού» έλαβε χώρα στην οδό Σάκη Καράγιωργα κοντά στη Δουκίσσης Πλακεντίας.

Δύο ανήλικοι τραυματίστηκαν στα χέρια από χτυπήματα με μαχαίρι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία προχώρησε σε 11 συλλήψεις. Αρχικά εκτιμήθηκε ότι μπορεί το κίνητρο να είναι οπαδικές διαφορές, ωστόσο, από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το επεισόδιο ξεκίνησε με αφορμή διαφορές που σχετίζονται με μία κοπέλα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στη συμπλοκή συμμετείχαν 11 άτομα και όλα τους έχουν συλληφθεί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply