Έχω ένα μυστικό 52

Το πουλάκι κελάηδησε πάλι και μας είπε ότι εχθές εκτυλίχθηκε επεισόδιο στο γραφείο του προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης μεταξύ του κ. Καρατσόλη και μίας υπαλλήλου δομής του δήμου.

Ο Πρόεδρος της κοινωφελούς ζήτησε από την υπάλληλο την ατζέντα της όπου είχε καταχωρημένα τα ονόματα καθώς και τα τηλέφωνα των ατόμων της δομής που εργάζεται, ωστε να τους προσκαλέσει στο «γεύμα αγάπης» που διοργάνωσε ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογίου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση.

Μετά από κάποιες μέρες η υπάλληλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Καρατσόλη ζήτησε να της επιστραφεί η ατζέντα της κάτι που το αρνήθηκε. Τότε η υπάλληλος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του και απαίτησε να της επιστραφεί η ατζέντα της με τον κ. Καρατσόλης με ύφος χιλίων καρδιναλίων να της απαντά ότι θα είναι για άλλα δέκα χρόνια Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου (όνειρο θερινής νυκτός) και χάνοντας την ψυχραιμία του της πέταξε ένα μπουκάλι νερό και της είπε ότι δεν θα της επιστρέψει την ατζέντα…

Επίσης το πουλάκι μας είπε ότι παρούσα στο επεισόδιο ήταν και άλλη υπάλληλος δομής η οποία βρίσκεται συχνά πυκνά στο γραφείο του προέδρου χωρίς να δικαιολογεί την παρουσία της στο χώρο!

*κ. Λύρο οι συνεργάτες σας πλέον άρχισαν να χάνουν την ψυχραιμία τους, βέβαια ψύχραιμος παραμένει ο συγκεκριμένος συνεργάτης σας όταν φτάνει η μέρα της πληρωμής του… Χωρίς απόφαση

Αφήστε μια απάντηση