Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ -ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor- για ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Την περασμένη Πέμπτη η σύντροφός του Νάνσυ κατήγγειλε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Α.Τ. Ομόνοιας για ξυλοδαρμό, κινήθηκε το αυτόφωρο εις βάρος του και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατήγγειλε στη συνέχεια τη σύντροφό του για εκμετάλλευση, αναφέροντας ότι χρησιμοποίησε τη δημοφιλία του για τη δημιουργία εντυπώσεων, καθώς και ότι κι εκείνη άσκησε βία εις βάρος του.

Στο αυτόφωρο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Εις βάρος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και συνελήφθη. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι περίοικοι του πρώην ζευγαριού άκουσαν τη μεγάλη φασαρία που γινόταν στο σπίτι τους στην Κυψέλη και, φοβούμενοι για τα χειρότερα, κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ. Ακολούθησαν η μεταφορά τους στο Α.Τ. Ομόνοιας και οι καταγγελίες.

Μια ημέρα πριν τον καταγγελόμενο ξυλοδαρμό το ζευγάρι ήταν καλεσμένο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να αποκαλύπτει ότι η σύντροφός του Νάνσυ είναι έγκυος και ότι σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς. Είχαν προαναγγείλει ακόμη ότι πρόκειται να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι make up artist και είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor. Λίγο αργότερα έκανε γνωστή τη σχέση του με τη Νάνσυ και μαζί έκαναν και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση