Survivor All Star: Άρχισαν οι καυγάδες από το πρώτο επεισόδιο

Οι παίκτες του Survivor All Star δεν πρόλαβαν να φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο και τα προβλήματα ήδη ξεκίνησαν. Μπορεί το Survivor All Star να ξεκινά την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, όμως οι εντάσεις έχουν ήδη αρχίσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, οι παίκτες του Survivor έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες και το πρώτο επεισόδιο έχει γυριστεί. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εκπομπή «Πρωινό μας», δύο παίκτες του Survivor έχουν έρθει ήδη σε μια διαμάχη.

Άρχισαν να κλέβουν στο Survivor All Star

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ορισμένοι από τους παίκτες του Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει να κλέβουν, φέρνοντας χρήματα στην παραλία, για να «δωροδοκήσουν» τους ντόπιους, με τους ανθρώπους της παραγωγής να είναι alert, ώστε να εμποδίσουν τέτοια φαινόμενα.Την ίδια ώρα, «καμπάνα» φαίνεται πως έριξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Αρχικά, ο γνωστός γυμναστής προχώρησε σε μια ανάρτηση, όπου τρώει το τελευταίο του burger, μια ενέργεια που δημιούργησε αναστάτωση στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

BINTEO

Από την άλλη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανήρτησε ένα βίντεο, όπου μιλά για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, γεγονός που εξόργισε τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος φαίρεται να παρακολουθεί τους παίκτες μέσω Instagram.

newsbomb.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση