Ζηλιάρης πρώην σύντροφος μαχαίρωσε και δάγκωσε τον νυν φίλο της κοπέλας

Τον μπελά του βρήκε ένας άνδρας, καθώς ο πρώην σύντροφος της κοπέλας με την οποία είχε επισυνάψει σχέση τον τελευταίο καιρό, του επιτέθηκε. Ο 33χρονος φερόμενος δράστης, τον μαχαίρωσε, του δάγκωσε το μάγουλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (12/1) στη Μεσαρά, στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ζηλιάρη πρώην συντρόφου.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Μοιρών, όπου μεταφέρθηκε το θύμα (σ.σ. επίσης 33 ετών) με τραύματα από μαχαίρι στο πρόσωπο και στα πλευρά. Μετά την πρώτη αντιμετώπιση των τραυμάτων ο τραυματισμένος άνδρας βρίσκεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Προσωπικοί φαίνεται να είναι οι λόγοι που οδήγησαν στο επεισόδιο των δύο ανδρών. Θύμα και δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, τους συνδέει η νυν σύντροφος του πρώτου – με τον οποίο έχουν αποκτήσει και παιδί – και πρώην του δεύτερου, ο οποίος μετά το επεισόδιο εξαφανίστηκε και αναζητείται.

newsbomb.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply