Ο Κώστας Λύρος κάλεσε την αστυνομία για να φύγουν οι συνδικαλιστές από το γραφείο του

Σήμερα επισκέφθηκε την πόλη του Μεσολογγίου ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΕ ΟΤΑ Γιάννης Τσούνης. Έπειτα από καταγγελίες που είχαν γίνει από το σωματείο εργαζομένων του Δήμου για τις άσχημες συμπεριφορές του Δημάρχου Κώστα Λύρου αλλά και για άλλα προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο μας.

πχ το θέμα με τον εσωτερικό ελεγκτή…

Ο Γεν. Γραμματέας μαζί με τον Πρόεδρο των εργαζομένων Βασίλη Μπαρμπετάκη αλλά και άλλους φορείς στις 2 μ.μ μετέβησαν στο δημαρχείο και συγκεκριμένα στο γραφείο του Δημάρχου ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.


Έξω από το γραφείο του Δημάρχου τους σταμάτησε κάποια κυρία η οποία δήλωσε πως είναι συνεργάτης του Δημάρχου αμισθί και είπε πως μόνο 3 άτομα από τα 7 μπορούν να εισέλθουν λόγω μέτρων κοβιντ.
Ο Γεν Γραμματέας πρότεινε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου είναι μεγάλη και δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Ο Δήμαρχος όμως που ήθελε να αποφύγει πάση θυσία την συνάντηση πρώτα κάλεσε την δημοτική αστυνομία και μετά κάλεσε το περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου ώστε να φύγουν οι συνδικαλιστές που βρισκόντουσαν έξω από το γραφείο του.


Στην συνέχεια το σωματείο εργαζομένων του Δήμου έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα και με τον Γεν Γραμματέα να δηλώνει:

Ότι αυτές οι συμπεριφορές του Δημάρχου Μεσολογγίου είναι πρωτόγνωρες και απαράδεκτες και στα τόσα χρόνια που ασχολείται με τον συνδικαλισμό δεν έχει ξανά συναντήσει τέτοιες απρεπείς συμπεριφορές.

Επίσης δήλωσε ότι η ΠΟΕ ΟΤΑ θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων και ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα δώσει το παρών για να καταγγείλουν αυτές τις συμπεριφορές του Δημάρχου προς τους εργαζόμενους.

Αφήστε μια απάντηση