Άλλη μία γκάφα της δημοτικής αρχής Λύρου που την πληρώνουν οι μαθητές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων,

η δημοτική αρχή έφερε στο δημοτικό συμβούλιο θέμα αντικατάστασης μελών στην δευτεροβάθμια επιτροπή! Ο κ. Δήμαρχος είχε προτείνει για Πρόεδρο τον κ. Καλλίνικο ο οποίος είναι τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Νεοχωρίου. 

Η αντιπολίτευση είχε αντιδράσει λέγοντας πως δεν θα εγκριθεί από την αποκεντρωμένη διοίκηση η συγκεκριμένη απόφαση,  διότι ο κ. καλλίνικος δεν είναι δημοτικός σύμβουλος.

Την Δευτέρα που μας πέρασε σε νέο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή ξανά έφερε το θέμα προτείνοντας πάλι τον κ. καλλίνικο και πάλι η αντιπολίτευση έλεγε πως δεν θα εγκριθεί η απόφαση και οι στενοί συνεργάτες του δήμου οι οποίοι είναι και νομικοί επέμεναν πως θα εγκριθεί η απόφαση.

Σήμερα λοιπόν οι δημοτικοί σύμβουλοι λάβανε email όπου τους καλεί σε δημοτικό συμβούλιο την Κυριακή με θέμα την ανάδειξη ενός νέου ατόμου για την δευτεροβάθμια επιτροπή, διότι η απόφαση που πάρθηκε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είναι άκυρη ξανά!

κ. Λυρο εσείς και οι συνεργάτες σας θα πάψετε να εμπαίζετε τους μαθητές των λυκείων και γυμνασίων του δήμου μας;

θα σταματήσετε να φέρεστε αλαζονικά και να ακούτε καμία φορά τις προτάσεις της αντιπολίτευσης οι οποίες είναι για το καλό του δήμου!

Τρεις “ΝΟΜΙΚΟΥΣ” ειδικούς συνεργάτες έχετε…. δεν είδε κανένας τους πως αυτή η απόφαση είναι παράνομη;

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply