Ο Εργολάβος 77

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Ανεβαίνει το θερμόμετρο για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Μεσολογγίου

Ο προεκλογικός αγώνας για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές καλά κρατεί… Οι φερόμενοι ως υποψήφιοι δήμαρχοι συνεχίζουν να πραγματοποιούν καθημερινά ραντεβού, προσπαθώντας να συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο τους με νέους αλλά και παλιούς υποψηφίους.

Τα πέντε επικρατέστερα ονόματα που φαίνονται ότι μπορούν να στήσουν ψηφοδέλτιο είναι των Σπ. Διαμαντόπουλου, Σπ. Βασιλείου, Λ. Σιαπλαούρα, Ν. Μπαλαμπάνη και Αθ. Λύρου.

Γέμισαν νερά από τις αποχετεύσεις οι δρόμοι στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου και η ΔΕΥΑΜ βρίσκεται σε αδράνεια

Μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις στο Μεσολόγγι και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του συνοικισμού έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με τα νερά των αποχετεύσεων αλλά και τα νερά της βροχής όπως θα δείτε και στο βίντεο, τα οποία πετάγονται από τα φρεάτια και κυλάνε δίπλα στα σπίτια των κατοίκων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα ακόμη και με την υγιεινή.

Να ρωτήσουμε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ ποιες θα είναι οι ενέργειες του όταν θα βουλώσουν και οι αποχετεύσεις των σπιτιών και ιδιοκτήτες θα αναγκαστούν να καλέσουν ιδιώτη ώστε να ξεβουλωσουν τις αποχετεύσεις τους και να επιβαρυνθούν με επιπλέον χρήματα πέραν αυτών που πληρώνουν κάθε μήνα για τις αποχετεύσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜ;

Περιμένουμε από τον κ. Λύρο όπου είναι και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ να δώσει λύση στο πρόβλημα που δημιουργείται κάθε φορά που υπάρχουν καιρικά φαινόμενα στην πόλη μας.

Master Plan δίχως Plan

Πριν λίγες ημέρες η δημοτική αρχή παρουσίασε το master plan για το λιμάνι Μεσολογγίου. Με αφορμή την καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ. Κοτσόργιου θα θέλαμε να θέσουμε τα εξής ερωτήματα προς τον κ. Λύρο και την δημοτική αρχή:

Είναι αλήθεια ότι η μελέτη που παρουσιάσατε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο είναι copy/paste από μελέτη που υπάρχει στο Δήμο Μενιδίου;

Είναι αλήθεια πως ούτε εσείς δεν γνωρίζετε πότε και αν θα αρχίσει αλλά και πότε θα ολοκληρωθεί το έργο που παρουσιάσατε;

Υπάρχει χρηματοδότηση για το έργο ή θα περιμένουμε να βρέξει λεφτά από το πουθενά;

κ. Δήμαρχε σταματήστε να παραπλανάται τους δημότες με τα ψέματα αλλά και τον μηχανισμό της προπαγάνδας που έχετε στήσει στο δήμο μας! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για σας και με το πολιτικό σας μέλλον να μοιάζει πλέον αβέβαιο…

“Ανατρεπτική” και “Δημιουργική” η διαχείριση του δημοτικού χρήματος

Για άλλη μία φορά θα αναφερθούμε στα χρήματα που πληρώνουν οι δημότες για τις φθορές των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του δήμου.

Υπηρεσιακά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται από Αντιδημάρχους, Προέδρους Νομικών Προσώπων αλλά και Αντιπροέδρους για να πραγματοποιήσουν τις ιδιωτικές μετακινήσεις τους…( Να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο, Να πάνε για καφέ ακόμη και για να αθληθούν)

Επίσης οι δαπάνες που πληρώνει ο δήμος για να επισκευαστούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν οι αιρετοί και μη… έχουν εκτοξευθεί στα ύψη το τελευταίο διάστημα.

Αλλο ένα παράδειγμα είναι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για χρόνια αντιδήμαρχος, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε πάρκινγκ συνεργείου.

κ. Λύρο για πολλοστή φορά σας έχουμε πει πως ο τρόπος που διαχειρίζεστε το δημοτικό χρήμα εσείς και οι συνεργάτες σας είναι ανατρεπτικός και χειρότερος από κάθε άλλη προηγούμενη δημοτική αρχή…

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Μεσολογγίου θυμίζουν εγκαταστάσεις τριτοκοσμικής χώρας

Με αφορμή το τραγικό γεγονός του θανάτου του γνωστού και αγαπητού σε όλους δρομέα Β. Ράπτη, θα θέλαμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα στους υπεύθυνους του δήμου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και συγκεκριμένα του ΔΑΚ Μεσολογγίου:

Υπάρχει φύλακας στο ΔΑΚ Μεσολογγίου και αν ναι, ποιες ώρες εργάζεται;

Υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός γι’ αυτούς που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου;

Υπάρχει απινιδωτής στο ΔΑΚ όπως προβλέπεται να υπάρχει στα γήπεδα;

Για να γνωρίζετε κ. Λύρο σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Αγρινίου υπάρχουν απινιδωτές για να τους χρησιμοποιούν οι ομάδες

Κύριοι χάθηκε μια ζωή μέσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας. Κάντε αυτά που προβλέπονται ώστε να μην ξανά επαναληφθεί κάποιο παρόμοιο τραγικό γεγονός….

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1. Σύμφωνα με πληροφορίες του εργολάβου μία πολύ καλή υποψηφιότητα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα είναι αυτή του Χαράλαμπου Κιρκινέζου ενός νέου και άφθαρτου προσώπου όπου θα βοηθήσει το κόμμα όχι μόνο στην περιοχή του Μεσολογγίου αλλά και σε όλο το μήκος και πλάτος του νομού μας.

2. Ποιος αιρετός έχει αγκυροβολημένα δύο σκάφη στο μεγαλύτερο νησί της χώρας;

3. Ποια γυναίκα αιρετού οδηγούσε το αυτοκίνητό γιατί ο σύζυγος της (μάλλον) βρισκόνταν σε στιγμές ευθυμίας… Αφού πριν λίγη ώρα από την αναχώρηση του από μπαρ της ευρύτερης περιοχής του δήμου Μεσολογγίου χόρευε το «ούτε αδερφός αγόρι μου δεν νοιάστηκε για σένα»

4. Τι σχέση έχει η προμηθευτής των Χριστουγεννιάτικων δέντρων με το δήμο Μεσολογγίου; Επειδή έχει κάποια σχέση με τον δήμο μας θα πούμε πως μας τα χρέωσε πολύ ακριβά, θα μπορούσε να μας κάνει μια καλύτερη τιμή!

Τέλος

Καλό σας βράδυ, ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή!

Αφήστε μια απάντηση