Έχω ένα μυστικό 57

Το πουλάκι κελάηδησε πάλι και μας ότι οι υπηρεσίες του δήμου οδεύουν προς διάλυση και όπως μας τόνισε 2-3 υπάλληλοι που βρίσκονται σε καίριες θέσεις σε λίγο καιρό δεν θα εργάζονται στην οδό Σταυροπούλου και θα αποχωρήσουν για άλλες υπηρεσίες.

Ενα πρέπει να γνωριζει ο κ. Λύρος πως σε λίγο καιρό που θα αποχωρήσει και αυτός οριστικά από την οδό Σταυροπούλου είναι ότι θα αφήσει συντρίμμια πίσω του.

Το πουλάκι παιδιά σήμερα είχε όρεξη και ξανά κελάηδησε και μας είπε ότι ο δήμαρχος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλησιάσει υποψήφιο όπου ήταν στο ψηφοδέλτιο του στις δημοτικές εκλογές και είχε πάει πάρα πολύ καλά στην σταυροδοσία, βάζοντας στενό συνεργάτη από νομικό πρόσωπο να τον πλησιάσει ώστε να γυρίσει πίσω και αφού ο στενός συνεργάτης έλαβε αρνητική απάντηση στο παιχνίδι μπήκε και συγγενικό πρόσωπο του δημάρχου και προσπάθησε και αυτό με τη σειρά του να τον πείσει να γυρίσει…..

Απ’ότι φαίνεται ο υποψήφιος έχει πάρει τις αποφάσεις του και ο δρόμος της επιστροφής γι αυτόν δεν υπάρχει… Άρα άδικα πασχιζεται κυρίες και κύριοι

Αφήστε μια απάντηση