Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 38χρονος εκτελεστής του «Αμερικάνου» – Ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβουν

Εντείνουν τις έρευνες οι αστυνομικές αρχές της Μεσσηνίας προκειμένου να συλλάβουν τον 38χρονο Αλβανό που πυροβόλησε και σκότωσε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (20.01.2023) τον «Αμερικάνο» σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αμέσως μετά το συμβάν κινήθηκαν άμεσα και από τα στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή τους κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του διδύμου που επέβαινε στο αυτοκίνητο μέσα από το οποίο πυροβολήθηκε ο 47χρονος άνδρας στην οδό Ύδρας στην Καλαμάτα. Έτσι κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε έναν 22χρονο, ενώ ταυτοποίησαν και τον εκτελεστή.

Πρόκειται για έναν 38χρονο Αλβανό ο οποίος πυροβόλησε το θύμα στο πόδι του με αποτέλεσμα ο 47χρονος να υποστεί πιθανότατα ρήξη της αρτηρίας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, να μην καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Καλαμάτα: «Χτενίζουν» τα βουνά 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό εξαφανίστηκε από την Καλαμάτα και κατευθύνθηκε προς τα βουνά της ευρύτερης περιοχής όπου και κρύβεται μέχρι τώρα. Οι αστυνομικοί τα τελευταία τρία 24ωρα σαρώνουν τους ορεινούς όγκους του νομού Μεσσηνίας προκειμένου να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Πίσω από τη δολοφονική επίθεση της περασμένης Παρασκευής (20.01.2023) η ΕΛ.ΑΣ. βλέπει ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ ο 47χρονος ήταν γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Το όνομά του είχε συμπεριληφθεί στο παρελθόν σε δικογραφία για κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών. Είχε διαφύγει, όμως, στην Αμερική (από εκεί προέκυψε και το όνομα «Αμερικανός») και έτσι γλίτωσε τη σύλληψη. Όταν επέστρεψε του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι από τον εισαγγελέα.

newsit.gr

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply