Ψευτογιατρός: Νέα καταγγελία – «Μου ζήτησε 100.000 ευρώ να θεραπεύσει την τύφλωσή μου»

Μια νέα καταγγελία για τον 66χρονο ψευτογιατρό έρχεται στο φως της δημοσιότητας ο οποίος προσποιούμενος τον νευρολόγο, εξαπατούσε ασθενείς με ανίατες παθήσεις, απομυζώντας τεράστια χρηματικά ποσά και οδηγώντας, τουλάχιστον, πέντε από αυτούς στον θάνατο.

Μια γυναίκα η οποία είχε απευθυνθεί στον 66χρονο φυσικοθεραπευτή για βοήθεια, ξετυλίγει την απάτη που πρόλαβε και αποκάλυψε εις βάρος της. «Εγώ πριν πάρα πολλά χρόνια, είχα ένα τροχαίο και έχασα την όρασή μου. Το πρόβλημά μου είναι νευρολογικό και, στόμα με στόμα, έφτασα στον 66χρονο και τον Γερμανό, που μου τον σύστησε ως γενετιστή και ειδικό νευρολόγο. Στο πρώτο ραντεβού, μου είπαν ότι θα επανακτήσω την όρασή μου» ανέφερε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News.

Η γυναίκα, στη συνάντηση που είχε με τους δύο δήθεν γιατρούς, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Η υποψία, μου ήρθε από το πρώτο λεπτό. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που παρουσιάζεται ως επιστήμονας με κύρος, να έχει σπίτι και ιατρείο κρυμμένο σε κάτι χωράφια. Το δεύτερο είναι ότι στο δήθεν ιατρείο υπήρχε ένας χώρος αναμονής σαν αυλόγυρος που είχε τους ασθενείς τον έναν δίπλα στον άλλον. Μου έκανε άσχημη εντύπωση» δήλωσε.

Δείτε βίντεο

Όταν τελικά συναντήθηκε με τον 66χρονο, επιβεβαίωσε τις υποψίες της περί απάτης. «Του είπα ”μου εγγυάστε αυτό, θέλω να μου πείτε τι ζητάτε για να μου δώσετε την όρασή μου”. Τότε χωρίς ντροπή και αναστολή, μου είπε 100.000 ευρώ. Τότε ζήτησα εγγυήσεις. Του είπα ”τι έχετε δημοσιεύσει με την περίπτωσή μου, εργασίες, σε ιατρικά περιοδικά ή ό,τι σχετικό και θα ήθελα να μου συστήσετε και ανθρώπους που έχετε παρεμβεί με θετικό αποτέλεσμα”. Εκεί αλλάξαν τα πράγματα, ζορίστηκε, το ηχόχρωμά του άλλαξε. Μου είπε ”θα κάνω ό,τι μπορώ και σε εσάς, αλλά δεν ανήκετε στις εύκολες περιπτώσεις όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλα νευρολογικά ζητήματα”. Μου είπε ότι έχει περισσότερη εμπειρία στη σκλήρυνση κατά πλάκας και λιγότερη στη δική μου περίπτωση».

Όταν η γυναίκα επέμεινε και δεν έλαβε απαντήσεις, κατάλαβε την απάτη που ήθελε να στήσει ο 66χρονος εις βάρος της. «Έκλεισα την κουβέντα και είχα την γνώμη ότι έχω πέσει σε απατεώνα. Του είπα ‘έχω δύο σκέψεις, ή είστε γιατρός με έρευνα σε τέτοιου είδους θέματα αλλά σε πρώιμο στάδιο, ή είστε απατεώνας. Για τους δύο αυτούς λόγους δε θα συζητήσω άλλο μαζί σας», κατέληξε η γυναίκα.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση