Με μεγάλη επιτυχία ο χορός των αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας – Βελισσάρης – Κονταρός ξεσήκωσαν τον κόσμο και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί Φωτο-Βίντεο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός των αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας στον κέντρο Αλύκιρνα στον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου. Ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσαν τον κόσμο και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί. Στην όμορφη εκδήλωση τιμήθηκαν ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρομμάτης , ο υποστράτηγος και περιφερειακός διευθυντής κ. Μαρτζάκλης και ο ο πρόεδρο ΠΟΑΣΥ κ.Γερακαράκος. Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας κ. Τέγας λίγο πριν κάνει τις βραβεύσεις απεύθυνε χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη και τον κ. αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρομμάτη για την συνεργασία που έχουν με τους αστυνομικούς υπαλλήλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο γενικός περιφερειακός διευθυντής υποστράτηγος κ. Μαρτζάκλης , ο Ταξίαρχος Α’βοηθός γενικού περιφερειακού διευθυντής στην Περιφερειακή διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ο αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομικής διεύθυντης Αιτωλίας κ. Καπνιάρης, διοικητές υπηρεσιών , ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκης , ο αντιπεριφερειάρχης υποδομών και έργων κ. Μαυρομμάτης , οι βουλευτές κ. Λιβανός , κ.Σαλμάς και κ. Κωνσταντόπουλος ,οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Παπαθανάσης και η κ. Φούντζουλα, ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Λύρος , ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου κ. Δαουτίδης , ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Καραπάνος , οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μεσολογγίου κ. Βασιλείου , κ. Διαμαντόπουλος, κ. Σιαπλαούρας και ο κ. Θανάσης Λύρος, οι αντιδήμαρχοι κ. Καραπάνος (Μεσολογγίου) ,κ.Γούργαρη, ο κ. Μασαούτης ,η κ. Μελαχρή και ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τραχύλης και δημοτικοί σύμβουλοι επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Πειραία κ. Λιότσος , ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. Μαυραγάνης και ο αντιπρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής κ. Ρήγας..

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Οι απονομές και οι χαιρετισμοί

Visited 4 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση