Survivor All Star» Spoiler – Απίστευτη εξέλιξη. Αυτές οι 2 αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα σας ενημερώνουμε πρώτοι για τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

  • Εκτός Survivor All Star φέρονται να έχουν ήδη τεθεί όχι μία, αλλά δύο παίκτριες από την ομάδα των Διασήμων, μετά την πρωτοφανή καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος αποκάλυψε πως τις είδε στη ζούγκλα, να έχουν στην κατοχή τους κινητό τηλέφωνο και να επικοινωνούν με Ελλάδα.

Ακολούθησε η έκρηξη των παικτών της Μπλε ομάδας και η απόφασή τους να κατεβούν σε αποχή, μη εκτελώντας καμία απολύτως από τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, απαιτώντας από την παραγωγή να προχωρήσει στην αποβολή των παικτριών της Κόκκινης ομάδας, αφού υπήρξε ρητή παραβίαση των κανονισμών.

Ακολούθησε ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων ανάμεσα στα μέλη της παραγωγής και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ενημερώθηκε -όπως ήταν φυσικό- για τα ευτράπελα στον Αγιο Δομίνικο.

  • Σας αναφέραμε και νωρίτερα, ότι ο Τούρκος είναι έξαλλος με τους συνεργάτες του στον Αγιο Δομίνικο για μια σειρά από επιλογές και ενέργειές τους, που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί πλήρως ο έλεγχος των παικτών στο φετινό Survivor All Star.

Το αποκορύφωμα, λοιπόν, ήταν αυτή η «απόδραση» προς τη ζούγκλα και η προμήθεια κινητού ή κινητών τηλεφώνων προς τις παίκτριες των Διασήμων.

Η απόφαση της παραγωγής, δεν μπορούσε -αυτή τη φορά- να είναι διαφορετική. Και η γνωστοποίησή της θα προκαλέσει… σοκ στο τηλεοπτικό κοινό.

  • Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποτελούν παρελθόν για το Survivor All Star.

Οι δύο παίκτριες φέρονται να ομολόγησαν στις «ανακρίσεις» πως πράγματι ήρθαν μέσω κινητού σε επικοινωνία με τον… έξω κόσμο, με αποτέλεσμα να τηρηθούν οι προβλεπόμενες ποινές και να τεθούν εκτός συνέχειας.

Σαφέστατα πρόκειται για μια εξέλιξη που φέρνει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις για τη συνέχεια.

nassosblog.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση