Σκληρό Ροκ

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες, πρεμιέρα σήμερα για το σκληρό ροκ… Ελπίζουμε να το απολαύσετε…

Όσα ξέρει ο Κονταρός, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος…


Χαμός έγινε στο χορό της Αστυνομίας το Σάββατο. Από τη μια ο κοσμαγάπητος Γιώργος Βελισσάρης κι από την άλλη το δεξί χέρι γνωστού εφοπλιστή, ο Μανώλης Κονταρός απογείωσαν τους σχεδόν 500 ανθρώπους που ήταν παρόντες.

Στις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς όμως ήταν η μαντινάδα που … εκτόξευσε σαν ρουκέτα με βαθύ πολιτικό νόημα ο Μανώλης Κονταρός:


«Έμαθα υποψήφιος θα ναι -ο-


Με τον Φαρμάκη αρχηγό ψήφους πολλούς θα πάρει».

Την μαντινάδα επακολούθησε ο χαμός ενώ τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν.

Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει αλλά αν γίνει μιλάμε για μεταγραφή αεροδρομίου.

Η μοναξιά μιας πριγκίπισσας

Τρία (3) ολόκληρα τραπέζια είχε κλείσει η δημοτική αρχή στην πίτα του Αχελώος Run και για σχεδόν τρεις ώρες η μόνη παρούσα –και μπράβο της– ήταν η ωραία των Οινιαδών. Περίμενε η Μέμη, περίμενε ο κόσμος, περίμενε η Μέμη περίμενε ο κόσμος και ξαφνικά σαν σκηνή από ταινία εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με την ομάδα του, η οποία περίμενε να συνταχθεί για να προχωρήσει σε … φάλαγγα. Μάλλον έχουν μπερδευτεί εκεί στο Δημαρχείο με το τι σημαίνει ομάδα, τι σημαίνει παρέα και τι σημαίνει γίνομαι ρεζίλι. Τα ίδια έγιναν και στον χορό της αστυνομίας να ξέρετε μόνο που εκεί ο ρόλος της Μέμης έπεσε στον έρμο τον Παλιούρα.

Τα ξένα κόλλυβα

Επαγγελματίας της πόλης αλλά και ξώφαλτσα και εξ αγχιστείας ασχολούμενος με τα … πολιτικά περιφέρει την κεφαλή του επί πίνακι αναζητώντας την «τιμή του τετιμημένου» για να εισέλθει στον πολιτικό στίβο. Μάλιστα έχει ξεκινήσει από δεκάδες χιλιάδες ευρώ και περιμένει να δει αν και που θα κάτσει η μπίλια. Οι κακές γλώσσες βέβαια λένε ότι το κασέ μεταβάλλεται αναλόγως με τον συνομιλητή του. Μέχρι τότε βέβαια το PR με όλους και η παπάντζα πάει σύννεφο. Άλλωστε αυτά είναι δωρεάν για έναν άνθρωπο που λένε πως χρεώνει και τον αέρα που αναπνέεις γύρω του.

Λευτέρη Λευτέρη Λευτέρη…

Με τούτα και με κείνα φαίνεται ότι το τεφτέρι του Λευτέρη έχει αρχίσει να γεμίζει ονόματα υποψηφίων και ίσως να κάνει το ξεπέταγμα εκεί που οι άλλοι δεν τον περιμένουν. Στη φετινή κούρσα των δημοτικών εκλογών άλλωστε η εκκίνηση είναι πολύ σημαντική. Αν και δεν τον λες και πολύ κοινωνικό εντούτοις το killer που του αποδίδουν, αν μεταφραστεί ως αποτελεσματικός.. ίσως και να κάνει την διαφορά. Στο κάτω κάτω της γραφής εκείνο που μετράει αυτή τη στιγμή γι αυτές τις εκλογές είναι να έχεις ψηφοδέλτιο.

Πάνος εναντίον Πάνου

Ο χαμός του χαμού γίνεται στο … προοδευτικό στρατόπεδο με τον πρώην δήμαρχο Πάνο να επικρατεί, απ ότι δείχνει μέχρι τώρα η κατάσταση, του πρώην διοικητή Πάνου. Μάλιστα έχει βγει εδώ και καιρό στη γύρα και χτυπάει τις πόρτες των πρώην του χωρίς όμως επιτυχία. Μόλις προχτές δε εισέπραξε ένα … Μεταξικό «ΟΧΙ» από ευεργετηθέντα πρώην του, ο οποίος τώρα αλληθωρίζει προς έναν δις πρώην! Φαίνεται ότι η φράση «συντροφικά μαχαιρώματα» δεν βγήκε τυχαία.

Στο καρφί

Υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό και επιταγές υπογεγραμμένες με ανοιχτή ημερομηνία είσπραξης που κρατάνε ακόμα «δεμένο» το προξενιό επικοινωνιακής στήριξης;

Καλό σας βράδυ, ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη…

Αφήστε μια απάντηση