Σκληρό Ροκ 3

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες, σήμερα είναι Τετάρτη και όπως σας έχουμε πει θα είναι η μέρα για σκληρό ροκ…

Γάτα με πέταλα η μικρή …

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μας ανανεώνει αναφορικά με τις κάθε είδους εκλογές είναι τα διάφορα φιντάνια που ξεφυτρώνουν στα πολιτικά γραφεία ευελπιστώντας να κάνουν τη διαφορά. Έτσι και σε βουλευτικό γραφείο εν ενεργεία βουλευτή έχει εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες καλλίκομος νεαρά με πράσινους οφθαλμούς που αναστάτωσε ανδρικό και γυναικείο πληθυσμό (για διαφορετικούς λόγους). Εκεί λοιπόν που τα πρώτα σχόλια ήταν ένα μείγμα σεξισμού, ειρωνείας, ζήλιας και υποτίμησης τώρα πλέον η συζήτηση γίνεται σε άλλο επίπεδο καθώς απ’ ότι φαίνεται και ικανή είναι και δουλευταρού και κυρίως ξέρει να βάζει στη θέσης τους «κυρίες» και «κυρίους». Χαμόγελο λαμπερό αλλά βλέμμα που σκοτώνει που λένε.

Τούμπου

Υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας έκλεισε καμαρωτός καμαρωτός ραντεβού με πρώην στέλεχός του που χρημάτισε μάλιστα σε έμμισθη θέση επί θητείας του. Κι ενώ όπως έλεγε χαρακτηριστικά και την υποψηφιότητα θα κλείσει και σέλφι θα ανεβάσει το όχι που εισέπραξε έφτανε από τον Κήπο μέχρι την Κλεισούρα. Κι όχι τίποτα αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι ανάμεσα στα πολλά που ειπώθηκαν λέχθηκε: «Εδώ ήμασταν με τη σφραγίδα στο χέρι και βγήκαμε τρίτοι, τι μου λες τώρα»; Βέβαια και η απάντηση που ψέλλισε ο δικός μας ήταν για ερμηνεία από Πυθία: «Ότι πάθαμε εμείς τότε θα πάθει κι ο Λύρος τώρα».

Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις

Υποψήφιος του πρώην Αντιπεριφερειάρχη και φερόμενου ως υποψήφιου δημάρχου πραγματοποίησε βολιδοσκόπηση στην περιοχή ενδιαφέροντός του, τις Οινιάδες. Στο τέλος σε καφενείο, ουζερί, ψησταριά οικισμού πέριξ του Νεοχωρίου έλεγε στους συνομιλητές του χαμηλόφωνα (όχι αρκετά όμως) ότι σε κάθε τρίτο άνθρωπο που προσέγγιζε είχε να αντιμετωπίσει και μια υπόσχεση που είχε δώσει ο αντί και μετά είχε εξαφανιστεί. Μάλιστα όπως έλεγε η γκάμα ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και περιελάμβανε εύρεση εργασίας, διορισμό, τακτοποίηση αυθαιρεσίας, μίσθωση διβαριών, ενεργειακές επενδύσεις και πολλά άλλα. Πάλι καλά που στις Οινιάδες έχουν ποτάμι και θάλασσα αλλιώς θα τα χε τάξει και αυτά.

Τρίβουν τα χέρια τους μεν – κλαίνε δε

Μετά το νέο ξεφτιλίκι του Δημάρχου με τον Χυτά, δύο υποψήφιοι δήμαρχοι σε κουβέντες τους έτριβαν τα χέρια τους από τη νέα γκάφα. ΟΜΩΣ και οι δύο – προς τιμήν τους – έλεγαν σε όλους ότι αυτή η εξέλιξη δεν θα μπορούσε να είναι πιο καταστροφική για την πόλη και μπορεί να επιχαίρουν με την γκάφα του Λύρου αλλά στην ουσία την ανικανότητα αυτή την πληρώνουν οι συμπατριώτες μας και αυτό είναι λυπηρό. Μακάρι να είχε γίνει σωστά κι ας το είχε κάνει ο Λύρος έλεγαν. Λευτέρη και Σπύρο μπράβο σας. Σπύρο Β. όχι Δ.

Κι αν τον … Βαρέσει;

Ιδιαίτερα δυναμικά κινείται ο Γρηγόρης του Προέδρου στα τοπικά του Νομού. Μπαίνει σε σπιτάκια που μέχρι τώρα ήταν άβατο ενώ φαίνεται να τον σιγοντάρει και η … πρώην Μαρία. Δεν θα τολμούσε ανθρώπου νους να σκεφτεί ότι μπορεί να ξεπεράσει τον εκ Τσικλήστας ορμώμενο Θάνο αλλά η θέση του θαμπού πλέον τηλεαστέρα Γιώργου δεν φαντάζει και τόσο σίγουρη. Μάλιστα λένε ότι και ο Πάνος πρώην διοικητής στηρίζει κατά κει. Χαμηλών τόνων μορφωμένοι άνθρωποι και οι δύο είναι άλλωστε! Α! Κρατήστε κι αυτό οι επαφές γίνονται πόρτα πόρτα, σπίτι σπίτι και σιωπηλά. Ούτε τραπέζια ούτε πίτες ούτε εκθέσεις.

Ακροτελεύτια ερώτηση: Ποιος σήκωσε φανερό μπαϊράκι κατά του Δημάρχου όταν ενημερώθηκε ότι ΔΕΝ θα πάρει;

Καλό σας βράδυ, ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη

Αφήστε μια απάντηση