ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου: Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο | «ΟΧΙ» στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Μεσολογγίου

Χαιρετίζουμε την μεγαλειώδη συγκέντρωση κινητοποίηση των φορέων και των κατοίκων του Δήμου Ι.Π.Μεσολογγιου για τη στήριξη και στελέχωση του νοσοκομείου στις 15/2/2023. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο.                    .
ΟΧΙ στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Πλήρης στελέχωση τμημάτων και κλινικών με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

Αυτονόμηση από το νοσοκομείο Αγρινίου.

Θεωρούμε ότι απαιτείται στο επόμενο χρονικό διάστημα η ένταση και κλιμάκωση του αγώνα με: πίεση στο υπουργείο υγείας, στην αιρετή περιφέρεια ώστε να υπάρξουν αντίστοιχες συναντήσεις και δεσμεύσεις με συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Στην παραπάνω κατεύθυνση βαρύνουσα σημασία έχει η συνάντηση των δημάρχων Μεσολογγίου -Ναυπακτιας και Ξηρομέρου με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας. 


Σ αυτή την κρίσιμη ώρα κανείς δεν περισσεύει. Οι ευθύνες όμως έχουν ονοματεπώνυμο. Με κύρια υπεύθυνη την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για ότι συμβαίνει και στοχευμένα έχει μεθοδεύσει.

Τέλος το νέο χτύπημα που ήρθε στο φώς αναφορικά με τη ρύθμιση σύμφωνα με την οποία ο εκάστοτε διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου τίθεται εκτός Δ.Σ.του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας.


Είναι απαράδεκτο.


Και βέβαια όλες οι παραπάνω μεθοδεύσεις και πρακτικές πρέπει να αποδοκιμαστούν στην κάλπη των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.


Άλλος δρόμος σε πολιτικό επίπεδο δεν υπάρχει…

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση