Μεσολόγγι: “Πόλεμος” δικηγόρων από τις Οινιάδες για το «χαρακωμένο» αυτοκίνητο

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην πόλη του Μεσολογγίου… Πριν λίγες ημέρες δικηγόρος γυναίκα με καταγωγή από τις Οινιάδες πάρκαρε το αυτοκίνητο της απέναντι από τα δικαστήρια στην πλευρά από το Αρχαιολογικό Μουσείο (Ξενοκράτειο).

Μόλις τελείωσε την δουλειά της επέστρεψε να πάρει το αυτοκίνητο και το βρήκε χαρακωμένο σε πολλές μεριές. Η δικηγόρος πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για φθορές. Άμεσα αντέδρασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Μεσολογγίου όπου πήγαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι στο αρχαιολογικό μουσείο υπήρχαν κάμερες όπου έβλεπαν το σημείο όπου ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από το Αρχαιολογικό Μουσείο το βιντεοληπτικό υλικό και κάλεσαν την παθουσα ώστε να της το δείξουν μήπως αναγνωρίσει το δράστη. Προς έκπληξη όλων των αστυνομικών και της παθουσας διαπίστωσαν ότι δράστης ήταν δικηγόρος ο οποίος πέρασε δύο φορές μέσα σε διάστημα 30 λεπτών και της χαρακωσε το αυτοκίνητο με αιχμηρό αντικείμενο.

Η παθούσα και ο δράστης προέρχονται από την ίδια πόλη που βρίσκεται στις Οινιάδες και οι διαφορές τους πλέον θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες ….

Αφήστε μια απάντηση