Ένας από τους πιο φανατικούς αναγνώστες του «Εργολάβου» ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Εχθες στον Εργολάβο 81 αναφερθήκαμε για την κατάσταση που επικρατεί στην Πλατεία Εργοτάξιο δηλαδή στα πεταμένα μπάζα, στα σίδερα που προεξέχουν από τις πλάκες και στα ανοιχτά φρεάτια που έθεταν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των μικρών αλλά και μεγάλων, όπου έλαβαν μέρος στην προγραμματισμένη καρναβαλική εκδήλωση του δήμου που πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη.

Με χαρά σήμερα διαπιστώσαμε αλλά και είδαμε ότι μηχανήματα του δήμου μάζεψαν τα πεταμένα μπάζα και έκλεισαν τα φρεάτια. Αυτό σημαίνει ότι ο δήμαρχος είναι φανατικός αναγνώστης του εργολάβου και αφού τον διάβασε διαπίστωσε το πρόβλημα δίνοντας αμέσως λύση..

Εμείς κ. Δήμαρχε θα σας λέμε τα κακώς κείμενα και εσείς με την σειρά σας θα δίνετε την λύση… Αφού οι συνεργάτες σας δεν σας ενημερώνουν για τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο, θα το κάνουμε εμείς άλλωστε το κάνουμε εδώ και αρκετό καιρό… Οι συνεργάτες είναι καλοί για φωτογράφιση, χορούς, ααα και εκδηλώσεις… Εμείς τα καλά θα τα λέμε αλλά και η Κριτική… Κριτική!

Αφήστε μια απάντηση