Δίκη Πισπιρίγκου: «Τίποτα δεν έδειχνε ότι η Τζωρτζίνα θα πάθει ανακοπή»

Οι καταθέσεις των γιατρών άρχισαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας με κατηγορούμενη τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση της διευθύντριας του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, Μαρίας Ηλιοπουλου.

Η μάρτυρας κατέθεσε σχετικά με την ανακοπή που υπέστη η 9χρονη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο με τη μάρτυρα να λέει πως το παιδί δεν είχε σημάδια που να προμήνυαν το επεισόδιο που το οδήγησε σε εγκεφαλοπάθεια.

Η γιατρός είπε στην κατάθεση της πως μόλις εισήχθη στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα στις 8 Απριλίου 2021, επειδή είχε χάσει και τα αδελφάκια της, έτρεξαν αμέσως να κάνουν όλες τις εξετάσεις.

«Μέσα στις πρώτες ώρες είχε κάνει τις περισσότερες εξετάσεις, εξαιτίας της ευαισθησίας που είχαμε με το συγκεκριμένο παιδί» ανέφερε η μάρτυρας και τόνισε πως εκείνη την περίοδο λόγω κορονοϊού τα μέτρα ήταν εξαιρετικά αυστηρά στο νοσοκομείο.

Η μάρτυρας είπε πως η αιτία εισόδου ήταν η εκδήλωση σπασμών. «Ήταν μια χαρά του παιδάκι. Αναφερόμενα ήταν τα συμπτώματα» τόνισε η μάρτυρας προσθέτοντας πως έκαναν εγκεφαλογράφημα δύο φορές στο παιδάκι και δεν προέκυψε τίποτα.

Η μάρτυρας τόνισε πως ένα επεισόδιο μπορεί να κρατήσει από 20 μέχρι 30 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση