Ο Χρ. Τέγας συναντήθηκε με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για την επίλυση των προβλημάτων της Α.Δ. Αιτωλίας

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας ΤΕΓΑΣ Χρήστος μαζί με τον Αντιπρόεδρο ΛΑΛΙΩΤΗ Δημήτριο και δύο μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και εστιάστηκε στην έλλειψη αστυνομικού προσωπικού που αντιμετωπίζει η Α.Δ. Αιτωλίας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης τόνισε ιδιαίτερα στον κ. Αρχηγό το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, περιοχή με αυξημένη εγκληματικότητα (κλοπές, ναρκωτικά, γενικής φύσεως εγκλήματα) και ο Αρχηγός από την πλευρά του υποσχέθηκε την άμεση επίλυσή του πρόβλημα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας ΤΕΓΑΣ Χρήστος μαζί με τον Αντιπρόεδρο ΛΑΛΙΩΤΗ Δημήτριο μετέβησαν στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο κ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα της Α.Δ. Αιτωλίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΕΓΑΣ Χρήστος

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση