Σκληρό Ροκ 4

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες, σήμερα είναι Τετάρτη και όπως σας έχουμε πει θα είναι η μέρα για σκληρό ροκ…

Ο ευτελισμός του … δημοκράτη

ὤδινεν ὄρος καί ἔτεκεν μῦν ή για να το πούμε λαϊκά … κοιλοπονούσε βουνό και γέννησε ποντίκι! Αυτό ακριβώς έπαθε ο πρώην δήμαρχος Πάνος με την ανακοίνωση των όσων τον στηρίζουν! Ανακοίνωσε με διθυράμβους ότι «αντάμα» είναι 144 άτομα και αν εξαιρέσεις γυναίκες, παιδιά, κουμπάρους συμπεθέρους και λοιπά σπάνια πτηνά η ανακοίνωσή του ήδη έχει καταντήσει περίγελος καθώς αμέσως δικηγόρος με καταγωγή από το αλωνάκι δημοσίως στον «τοίχο» του Facebook του Πανούλη αρνήθηκε ότι στηρίζει και αμέσως ο … δημοκράτης διέγραψε το σχόλιο. Συνέχεια δόθηκε στα Ανατολικά Αλίπεδα με επιχειρηματία της περιοχής η οποία διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι ουδέποτε συναίνεσε και πολύ περισσότερο δεν θα στηρίξει πανούλη λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι είναι δημότης … Ναυπακτίας. Ακόμα πιο μακριά έρχεται η επόμενη ρουκέτα από … Καστέλι μεριά! Κύριε υποψήφιε προσοχή… οι μέρες της αποκριάς και του πινόκιο … τελειώνουν!

Παύλος Μαρινάκης οε οε οε!

Ο χαμός ο ίδιος έγινε στο Νομό με τις εκδηλώσεις κοπών πίτας του γαλάζιου στρατοπέδου καθώς το άρωμα των εκλογών είναι πιο έντονο από ποτέ. Διαγκωνισμοί για μια φωτογραφία από τους wannabe στελεχάρες του νομού και όλα τα σχετικά! Πρώτη προτίμηση και επιλογή ο Παύλος ο Μαρινάκης που είναι και δυο μέτρα βουνό! Κι εκεί που όλοι προσπαθούσαν να κερδίσουν τα 2 καρέ διασημότητας τσουπ εμφανίζεται άνετος και αεράτος ο Νίκος Κότσαλος, στέλεχος του Σπήλιου Λιβανού, και φεύγει ο Παυλάρας από το fan club και στήνει ψιλή κουβεντούλα με τον Αντιλκιώτη! Και να σου οι αγκαλιές και να σου τα γέλια και να σου τα … μυστικά! Απλά για όλους όσοι περίμεναν ξεροσταλιάζοντας να τους ενημερώσουμε ότι Κότσαλος και Μαρινάκης εκτός του ότι είναι συνάδελφοι είναι και χρόνια φίλοι. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο παιδιά.

Λύρος vs Λύρος

Ακάθεκτα συνεχίζουν οι Αφοί Λύρου τον προεκλογικό αγώνα με τελευταίο πεδίο δράσης την εκδήλωση φόρο τιμής στο Μεσολόγγι που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής. Αλγεινή ήταν η εντύπωση που δημιουργήθηκε σε όλους από την προσπάθεια αμφότερων των αδελφών για να εξασφαλίσουν φωνογραφίες με όσους περισσότερους από τους παριστάμενους μπορούσαν. Φαίνεται ότι το Facebook θα δώσει και θα πάρει μέχρι τις εκλογές. Εκείνο που μένει να δούμε είναι αν θα αρχίσει και ο Θανάσης Λύρος να απαιτεί likes follow και share ως ένδειξη «υποταγής» όπως κάνει και η Δημαρχάρα. Α! και κάτι τελευταίο φορούσαν και την ίδια γραβάτα τα αδέλφια! Λέτε να είναι ένδειξη σύγκλισης.

Η ωραία και η μοιραία

Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στην Αντιδήμαρχο-αγρότισσα και στην πρόεδρο τοπικού συμβουλίου-αγρότισσα. Αφορμή κάποιες αρνητικές διαρροές που η δεύτερη χρεώνει στην πρώτη αλλά και κάποια αρνητικά σχόλια για το γλέντι της τσικνοπέμπτης της πρώτης που τα χρεώνει στη δεύτερη. Πάντως το εν λόγω γλέντι είχε κέφι, είχε χορό -πάνω και κάτω στα τραπέζια- είχε διάθεση και κυρίως είχε πολύ κόσμο και μάλιστα κόσμο που … ψηφίζει. Κι αν σχολιάστηκε σκωπτικά πως η Αντιδήμαρχος αποκαλεί τους τοπικούς οργανοπαίχτες, συγκεκριμένης ομάδας, φίλους της οφείλουμε τουλάχιστον να της αναγνωρίσουμε ότι δεν ξεχωρίζει του Μαγουλιώτες ανάλογα με τα συμφέροντά της αλλά τους αγαπάει όλους και το δείχνει.

Καλό σας βράδυ, ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη

Αφήστε μια απάντηση