Ιωάννα Λαχανά: Ουδέποτε συνυπέγραψα-συναίνεσα  να ενταχθεί το όνομα μου στο κείμενο της διακήρυξης της «παράταξης ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ»

Λόγω των πολλών τηλεφωνημάτων που δέχτηκα και δέχομαι μέχρι σήμερα για την δήθεν ανάμειξή μου σε συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη αναγκάζομαι να δηλώσω δημόσια ότι  ουδέποτε συνυπέγραψα ,ούτε και συναίνεσα  να ενταχθεί το όνομα μου στο κείμενο της διακήρυξης της παράταξης του .

Τον Παναγιώτη  τον εκτιμώ  και για το λόγο αυτό , εφόσον μου ζήτησε να παρευρεθώ στην εκδηλωσή του και να εκφράσω τις ευχές μου με ένα βίντεο ,όπως και θα έπραττα σαν απόδημος μεσολογγίτισσα για όποιον το ζητούσε, το έπραξα. 

Δεν έχω θέσει όμως την υπογραφή μου στην ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του και για την υπογραφή μου αποφασίζω μόνον εγώ .

Του εύχομαι καλή επιτυχία όπως και σε όποιον επιδιώξει την εκλογή του για Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές .

 Ειδικά για την επόμενη  πενταετία ο Δήμαρχος, που θα επιλέξουν οι Μεσολογγίτες, φέρει το τεράστιο βάρος της επετείου  των 200 ετών από την Έξοδο της Ηρωικής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων και επιβάλλεται να είναι αντάξιος της ευθύνης αυτής ως επίγονος, όπως επιβάλλεται η ενότητα και η συνεργασία των παρατάξεων που θα εκλεγούν και θα σχηματίζουν το δημοτικό συμβούλιο ειδικά σε αυτή τη συγκυρία  .

Προσωπικά επιθυμώ ο νέος  Δήμαρχος της Ιερής Πόλης μας να είναι κάποιος από τη δική μου γενιά ,τη γενιά των 45αρηδων ,που να γνωρίζει και να έχει πολλά να δώσει στην Πόλη μας.

Πρέπει επιτέλους αυτή η γενιά να πάρει τη σκυτάλη .

Αθηνα 23-2-2022

Ιωάννα Π.Λαχανά

Δικηγόρος Αθηνών

Visited 5 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply