Γρηγόρης Θεοδωράκης: Θλίψη και οργή προκαλεί η αποχώρηση της τ.Διευθύντριας ΕΣΥ Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Θλίψη και οργή προκαλεί η αποχώρηση της τέως Διευθύντριας ΕΣΥ Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Μεσολογγίου, διακεκριμένης Παθολόγου– Διαβητολόγου και Διδάκτορος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Κατερίνας Βογιατζή  που αναγκάζεται να φύγει από το ΕΣΥ μετά από 28 χρόνια συνεχούς υπηρεσίας και προσφοράς.

Η ίδια καταγγέλλει την αδράνεια και την αδιαφορία που συνάντησε από τους αρμόδιους παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές της και σημειώνει χαρακτηριστικά πως στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και ιδιαίτερα στην παθολογική κλινική, η κατάσταση «βαίνει συνεχώς επιδεινούμενη και τίποτα δε φαίνεται να αλλάζει ή να προοιωνίζεται ένα καλύτερο μέλλον»

Η αποχώρηση της κ. Βογιατζή, λίγες μέρες μετά το πρόσφατο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Μεσολόγγι ενάντια στην εγκατάλειψη του Νοσοκομείου Χατζηκώστα και στην κατάρρευση του ΕΣΥ, επιβεβαιώνει περίτρανα τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το ξεπούλημα της Δημόσιας Υγείας στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Ήρθε η ώρα ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας να προασπίσει μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές κατακτήσεις, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, και να στείλει συστημένο τον λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη και στην κυβέρνησή του.  

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply