Ένοπλοι με αποκριάτικες μάσκες λήστεψαν χρηματαποστολή

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με αποκριάτικες μάσκες, δύο ένοπλοι λήστεψαν το μεσημέρι χρηματαποστολή στο Μενίδι. Οι δράστες άρπαξαν τρείς κασετίνες με χρήματα και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα.

Η ενέδρα στους υπαλλήλους της χρηματαποστολής που θα εφοδίαζαν ΑΤΜ είχε στηθεί στην λεωφόρο Πάρνηθος 131. Μόλις στάθμευσαν το θωρακισμένο φορτηγάκι της χρηματαποστολής και κατέβηκαν για να τοποθετήσουν τις γεμάτε με χρήματα κασετίνες στο ΑΤΜ, οι δύο ληστές εμφανίστηκαν με όπλα στα χέρια και αφού τους ακινητοποίησαν έβαλαν τις κασετίνες σε ένα σάκο, ανέβηκαν σε μια μοτοσυκλέτα που είχαν στο σημείο και εξαφανίστηκαν.

Μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σάρωσαν ολόκληρη την περιοχή χωρίς να βρουν κάποιο ίχνος τους, όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι κασετίνες αυτές μόλις παραβιαστούν απελευθερώνουν ειδική μπογιά που καταστρέφει τα χαρτονομίσματα.

Την υπόθεση τώρα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, αστυνομικοί της οποίας συγκεντρώνουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δύο ληστών..

policenet.gr

Αφήστε μια απάντηση