Σκληρό Ροκ 5

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες, σήμερα είναι Τετάρτη και όπως σας έχουμε πει θα είναι η μέρα για σκληρό ροκ…

Θα σκάσει μπόμπα!


Τρέχουν αγωνίζονται δεξιά κι αριστερά οι υποψήφιοι δήμαρχοι να μαζέψουν υποψήφιους συμβούλους αλλά λογαριάζουν χωρίς τον … ξενοδόχο. Δεν είναι τυχαίο που πολλά «βαριά» (στις πρότερες κάλπες βέβαια) ονόματα αποφεύγουν ακόμα να πάρουν δημόσια θέση. Πάντως για να ξέρετε ότι εμείς ξέρουμε, σας ενημερώνουμε ότι το πέρας των εθνικών εκλογών και το αποτέλεσμά τους θα πυροδοτήσει βόμβα μεγατόνων…. αναφορικά με την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. Είναι αυτό που λέμε … γκανιάν!

Το φως το αληθινό…

«Παιχνίδια χωρίς τσίνορα» διοργάνωνε το πνευματικό κέντρο της Ιεράς Πόλης στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη και εκατοντάδες παιδιά και γονείς παρατάχθηκαν πρωί, πρωί για να διασκεδάσουν με μία ομολογουμένως όμορφη πρωτοβουλία. Και ενώ η ώρα έναρξης είχε οριστεί για τις 11:00π.μ περίμεναν όλοι για να … αφαιρέσουν από την πλατεία τα φωτιστικά τα συνεργεία του ηλεκτρολόγου (υπάρχουν άραγε τα σχετικά παραστατικά) και να τα μεταφέρουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το καλό είναι ότι κάποια στιγμή τέλειωσαν τα συνεργεία και το καλύτερο ότι όταν ήλθε ο Κώστας (ένας είναι ο Κώστας) να χαιρετίσει όλοι θεώρησαν ότι τον περιμέναμε για να ξεκινήσουμε και τα ανάλογα γαλλικά ακούστηκαν στην πλατεία.

Εκλογές ο Μητσοτάκης – υποψηφιότητα ο Καραπάνος.

Για την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένες τόσο η ανακοίνωση των εθνικών εκλογών όσο και η κάθοδος Καραπάνου στον τοπικό πολιτικό στίβο. Μετά όμως τα δυσάρεστα γεγονότα στα Τέμπη φαίνεται ότι οδεύουμε σε αναβολή. Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι παρά τις διθυραμβικές δηλώσεις του πρώην Δημάρχου για πλειάδα υποψηφίων και πανστρατιά η δυστοκία που υπάρχει είναι εμφανής καθώς διαρκώς οι πέριξ του είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Θα πρέπει ωστόσο να του αναγνωρίσουμε ότι ως παλιός παίκτης που είναι ξέρει ότι σ αυτές τις εκλογές είναι σημαντικό να «καβατζώσεις» υποψηφίους νωρίς. Και όπως είπε με νόημα ο Πάνος δεν ήξερε, αυτός ξέρει και έχει μεριμνήσει!

Γελάει ο κόσμος.

Το ότι η αλλαγή του δικτύου ύδρευσης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην πόλη δεν το αμφισβητεί κανείς. Ο κόσμος θα ανεχτεί και την σκόνη και την ταλαιπωρία αλλά είναι αλλεργικός στην ανικανότητα και την προχειρότητα. Το πλέον πρόσφατο επεισόδιο παίχτηκε μπροστά στο Διοικητήριο με τα συνεργεία του αναδόχου να ξηλώνουν την καινούρια άσφαλτο που είχε βάλλει ο Μαυρομμάτης για να περάσουν τους νέους αγωγούς αλλά το έκαναν καταμεσής του δρόμου για … λόγους ευκολίας. Έτσι, μετά απ αυτό και η άσφαλτος χάλασε και το μπαζωμένο χαντάκι χάσει στη μέση του δρόμου και ο Δήμαρχος τρακαρ… ουπς, πιπέρι! Μην ξανά μιλήσει κανείς γι’αυτό το θέμα!

Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα.

«Έναν πες μου κι ας είναι και μ’ ένα ποδάρ», αναφωνούσε γνωστός πασοκογενής κομματάρχης στο πεντάδρομο το καφενείο καθώς προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νίκος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και μάλιστα έχει και σχεδόν έτοιμο τον συνδυασμό. Και επειδή ο εν λόγω ηλικιωμένος ασκεπής κύριος είναι αυτό που λέμε «παλιά πτάνα», μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρει…

Καλό σας βράδυ, ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη

Αφήστε μια απάντηση