Αίγιο: Σοβαρός τραυματισμός αναβάτη σε αγώνα motocross του Κυπέλλου Ελλάδας – Συγκρούστηκαν τρεις οδηγοί

Σοβαρό ατύχημα συνέβη προχθές το απόγευμα κατά την διάρκεια αγώνα motocross που φιλοξενήθηκε στην πίστα «Δωροθέα Αναστασοπούλου». Συγκεκριμένα στον 2ο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2023, τον οποίο διοργάνωσε η ΠΑΛΕΜΟΤ.

Ολα συνέβησαν στο τελείωμα του κοινού αγώνα των κατηγορίων Open και Senior. Τότε, μετά την εκκίνηση, έπειτα από τη δεύτερη στροφή, έγινε ο κακός χαμός. Τρεις αναβάτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και τραυματίστηκαν. Ο ένας εκ των οποίων αρκετά σοβαρά. Ο λόγος, για τον Αθηναίο Νίκο Μυλωνίδη.

Μάλιστα η κατάσταση του κρίνεται πολύ σοβαρή, καθώς έχει τραύματα σε πλευρά, μέση, αυχέν και στο πνεύμονα και χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από ομάδα ιατρών στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Ολύμπιον».

Με βάση την ενημερωση από ιατρικές πηγές, ο Νίκος Μυλωνίδης είναι σε πολυ σοβαρή κατάσταση και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, όμως εκφράζεται αισιοδοξία για την πορεία του.

Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά λέγεται ότι όταν οι μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους ο Νίκος Μυλωνίδης έπεσε στο έδαφος και μία πέρασε από επάνω του!

Αμεσως κινητοποιήθηκαν εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, που του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Αιγίου απο όπου μεταφέρθηκε στον «Αγ. Ανδρέα» και απο εκεί στο «Ολύμπιον».

Οι άλλοι δύο τραυματίες ήταν πιο ελαφριά και μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αιγίου όπου έπειτα από ιατρικές εξετάσεις πήραν εξιτήριο.

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Να σημειωθεί ότι μετά το ατύχημα επικράτησε ένταση μεταξύ οδηγών, καθώς υπήρξαν αναβάτες οι οποίοι υποστήριζαν ότι θα έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας λόγω του ατυχήματος και άλλοι που έλεγαν ότι θα έπρεπε να συνεχιστεί.

Τελικά, αφού αποχώρησαν ορισμένοι οδηγοί, συνεχίστηκε με τους υπόλοιπους οδηγούς και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά στο δεύτερο και τελευταίο σκέλος του.

pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση