Σκληρό Ροκ 6

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες, σήμερα είναι Τετάρτη και όπως σας έχουμε πει θα είναι η μέρα για σκληρό ροκ…

Κι εσύ για Δήμαρχος; Κι εγώ για Δήμαρχος!

Βούλιαξε η Βενετία της … Δημοκρατίας από  υποψηφίους δημάρχους στους εορτασμούς για την επέτειο της ιστορικής μάχης του Nτολμά και είμαστε σίγουροι ότι η αυτού εξοχότητα Δήμαρχος Λύρος, ο Πρώτος σκεφτόταν να φτιάξει μεγαλύτερη εξέδρα στην επόμενη του θητεία για να χωράνε όλοι τους! Συγκεκριμένα παρέστησαν: το «λιοντάρι που δεν κάνει πίσω» και σήμερα ανακοινώνει υποψηφιότητα (Αθανάσιος Λύρος), ο μπασκετικός all around   σε κάθε δήμαρχο αλλά τώρα θέλει να γίνει και αυτός (Σπύρος Διαμαντόπουλος), ο σιωπηλός και με το μόνιμο μειδίαμα στα χείλη του (Σπύρος Βασιλείου) και ο προερχόμενος από τα σώματα ασφαλείας, πρώην διοικητής ασφαλείας και μονίμως –μπες βγες από τις εκλογές (Γερογιάννης). Όλοι αυτοί, συμπεριλαμβανομένου και του νυν Δημάρχου, είχαν ένα κοινό σημείο αναφοράς, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών των οποίο και περιτριγύριζαν ως οι μέλισσες το μέλι.

Νέα ειδικότητα στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Εργάτης καθαριότητας σε … γαΐτα!

Μια δυνατή μπόρα ξέσπασε προχτές στην περιοχή και το Αιτωλικό πλημμύρισε από νερά και σκουπίδια! Με τους κάδους γεμάτους και παντού πεταμένα σκουπίδια χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά από τη νεροποντή για να φράξουν τα φρεάτια από τα σκουπίδια και για μια ακόμη φορά το Αιτωλικό να πνιγεί. Παρά το τρέξιμο των συμπαθών σε μερίδα του κόσμου Αντιδημάρχων να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα για μια ακόμη φορά το μικρό νησάκι πνίγηκε από την ανικανότητα των αρμοδίων. Κι όπως φώναζε και ο συνταξιούχος του δημοσίου Θανάσης: Παιδιά βάλτε καμιά γαΐτα να τα μάσει! Κι άφριζαν ο κύριος και η κυρία!

Ετοιμάζεται για μεταγραφή στο Μαξίμου

Έτοιμος φαίνεται πως είναι να πάρει μεταγραφή στην επικοινωνιακή ομάδα του Πρωθυπουργού ο Δήμαρχος της πόλης μας μετά το σόου που έδωσε προχτές κατά τη διάρκεια της μπόρας. Διαρκώς με το τηλέφωνο στο αυτί να δίνει παραγγέλματα να επικαλείται δικαστές και εισαγγελείς και φυσικά να έχει από κοντά του τόσο τους υπασπιστές του αλλά και τον ατρόμητο οδηγό του, ο οποίος εκτελούσε και χρέη φέροντα αλεξιβρόχιου. Αντί να κοιτάξει ο Κώστας να λύσει το πρόβλημα στο ρέμα –αντικαθιστώντας εκείνο το ρημαδογεφύρι που λειτούργησε για μια ακόμα φορά ως φράγμα- κοιτάζει να κατηγορεί τους πάντες ως φταίχτες αντί να τα λέει στον καθρέφτη. Πάντως είναι απορίας άξιο μέχρι πότε θα τρέχει η Περιφέρεια να τον ξελασπώνει μεταφορικά και κυριολεκτικά!

3ο αερομεταφερόμενο σώμα

Είναι τόσες πολλές οι υποψηφιότητες για τον δημαρχιακό θώκο που λένε “οι επαΐοντες” ότι αν κατέβουν όλοι τότε θα … κλείσουν σπίτια κυριολεκτικά! Οικογένειες θα χωριστούν, ζευγάρια θα χωρίσουν και όλα αυτά τα όμορφα. Εκείνο όμως που είναι ενδιαφέρον είναι το σώμα των εκλεκτών χειροκροτητών καθώς οι κακές οι γλώσσες λένε ότι πολλοί από αυτούς που παρίστανται στις ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων πόρρω απέχουν από το να έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στην Ιερά Πόλη. Πρόσφατα αρκετοί ήταν από τον δήμο Ξηρομέρου και Αγρινίου που παρευρέθησαν σε συγκέντρωση

Quiz: Σε πια Πασοκογενή παρέα με γιατρούς μηχανικούς επιχειρηματίες και όλα τα καλά επιχείρησαν να διεισδύσουν τουλάχιστον 4 υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά συνάντησαν οπλισμένο σκυρόδεμα;

Καλό σας βράδυ, ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη

Αφήστε μια απάντηση