Ο Εργολάβος 86

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Από αποτυχία σε αποτυχία η δημοτική αρχή Λύρου

κ. Λύρο και άλλη μια αποτυχία στο ενεργητικό σας. Αληθεύει ότι οι μέρος των μελετών για το έργο της εισόδου δεν εγκρίθηκαν διότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση σας απάντησε ότι είστε αναρμόδιοι να λαμβάνετε αποφάσεις για τον δρόμο που θα εκτελεστεί το έργο καθώς είναι εθνική οδός και δεν είναι αρμοδιότητας σας;

Αληθεύει ότι υπήρχε έγγραφο από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας, να προσκομίσετε τις μελέτες για την απαιτούμενη αδειοδότηση και την κίνηση των διαδικασιών και εσείς πράξατε το απόλυτο τίποτα ! ! ! Δυστυχώς ένα έργο που έπρεπε να ναι είναι ολοκληρωμένο δεν έχει καν αδειοδοτηθεί ακόμη.

κ. Λυρο αφού δεν μπορείτε… αφήστε κάποιον που έχει γνώσεις και ικανότητες να προχωρήσει τον Δήμο στην επόμενη μέρα, γιατί τα έργα ανήκουν στους δημότες και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να τους τα στερείτε.

Αναμένουμε τις απαντήσεις σας.

Ψευτο….ρουσφέτια

Άρχισαν τα μεγάλα έργα για τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου… Τσιμέντα και πισες σε αυλές, μαντριά και κοτέτσια, αφού μπήκατε στην διαδικασία να τα κάνετε…. Να τα κάνετε σωστά και όχι δουλειές του ποδαριού.

Μάλλον ο μηχανικός που έκανε το έργο…. ξέχασε να βάλει το πλέγμα… Να σας πούμε ότι τα ψευτορουσφέτια τα έκαναν όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι ,δεν επανεκλέγει κανείς όμως!

Τα σκουπίδια πνίγουν την Τ.Κ. Μάστρου

Η κατάσταση που επικρατεί στις κοινότητες του δήμου μας με τα σκουπίδια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ένα παράδειγμα είναι και η κοινότητα της Μάστρου όπως καταγγέλει και ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γιάννης Κουτσοθεόδωρος σε πρόσφατη ανάρτηση του στα social media. Οι φωτογραφίες οι οποίες είναι τραβηγμένες σε διάφορα χρονικά διαστήματα μπορούν να σας αποδείξουν τα όσα καταγγέλει ο πρόεδρος.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1. Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Κώστας Δαουτίδης. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν είναι εντελώς σίγουρο ότι ο κ. Δαουτίδης θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια αλλά μάλλον κλείνει προς τα εκεί… Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Δαουτίδη, σε όποιο βαθμό της αυτοδιοίκησης επιλέξει να πολιτευτεί.

2. Τι κοινό έχουν οι δύο συνδυασμοί; Λέτε να έχουν και την ίδια τύχη; Θα το δούμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές…

3. Ρωτούν πολλοί αν σωστά πράττει ο Αθ. Λύρος, στο να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές απέναντι στον αδερφό του Κώστα Λύρο. Εμείς θα συμφωνήσουμε με την επιλογή του Αθ. Λύρου, διότι ο αδελφός Κώστας 3.5χρόνια που είναι στο τιμόνι του δήμου έχει αποτύχει παταγωδώς… αποδεικνύοντας ότι είναι ανίκανος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του δήμου και να δώσει λύση σε αυτά.

4. Χθες όλη την ημέρα τα νέα φώτα που τοποθετήθηκαν στην πλατεία ήταν αναμμένα… Ένας δημότης ρώτησε αιρετό… (τον καταλληλότερο θα λέγαμε εμείς) αυτόν που έχει άποψη για όλα γιατί είναι αναμμένα μέρα μεσημέρι; Ο αιρετός απάντησε αφήνοντας άφωνο τον δημότη… Τα έχουμε αναμμένα και την μέρα για να έχουν καλύτερη απόδοση!

5. Αυτό θα είναι το δίδυμο που θα παίξει για την βουλευτική έδρα της Αιτωλοακαρνανίας στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές… Μία από τις δύο θα είναι σίγουρα βουλευτής..

6. Άντε, πήγες και σου έκαναν την τιμή να βραβεύσεις… Μα όμως δεν γνωρίζεις ποιόν και γιατί τον βραβεύεις… είσαι απίστευτος….

Τέλος

Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση