Αναβάλλεται ξανά η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο

Αναβάλλεται ξανά η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 7:30 το απόγευμα της Δευτέρας 3 Απριλίου στο Αγρίνιο.

Σημειώνεται ότι η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ είχε αναβληθεί ξανά, λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ αυτή τη φορά η αναβολή οφείλεται σε έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται την ίδια ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ:

«Σύμφωνα με ασφαλείς προβλέψεις των Μετεωρολογικών Αρχών της χώρας, προβλέπεται η εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων (βροχοπτώσεις), στην Δυτική Ελλάδα την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα προεκλογική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο αναβάλλεται.

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευε την ακεραιότητα και την ασφάλεια τους, δεδομένου ότι θα απαιτούνταν μετακινήσεις σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωση αναφορικά με τον καθορισμό της νέας ημερομηνίας πραγματοποίησης της εκδήλωσης στο Αγρίνιο».

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply