Στο πλευρό του Σπ. Διαμαντοπούλου ο Γ. Μαζαράκης

Αγαπητοί μου φίλοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητα μου για το Δημο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγιου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Σπύρου διαμαντοπουλου.

Ενός ανθρώπου πού συνδυάζει τις επιστημονικές γνώσεις με την πολυετή εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση τόσο ως εργαζόμενος όσο και ως αιρετός, ενός νέου άνθρωπου ο οποίος έχει ανοικτά αυτιά και δε διστάζει να υιοθετήσει τις προτάσεις μας αλλά και να βρει τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία για να τις υλοποιήσει.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο #ΜΑΖΟΙ, γιατί μέσα από την ομάδα πηγάζει η προοπτική για το αύριο, κάτι που τόσο έχουμε ανάγκη στο δήμο μας.

Επέλεξα να μείνω μακρυά από την συναλλαγή και το προσωπικό όφελος, στοιχεία που έχουν ριζώσει στην πολιτική ζωή του τόπου μας και αποτελούν την κυρια αιτία οπισθοδρόμησης κατά τη γνώμη μου.

Επέλεξα την καθαρότητα, την αξιοπρέπεια και την εμπιστοσύνη.

Επελεξα την ικανοτητα ενός νέου ανθρώπου με όραμα για τον τόπο μας.

Παίρνω το θάρρος να σας καλέσω να αγκαλιάσετε αυτη την προσπάθεια.

ΜΑΖΟΙ να αλαξουμε τον τοπο μας.

Η δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Σπ. Διαμαντόπουλου:

Αγαπητοί Συνδημότες, επέλεξα συμβολικά μία από τις κοινότητες στην άκρη του δήμου μας δίπλα στο “Θεό” Αχελλώο για να ξεκινήσω να σας ανακοινώνω τους συνεργάτες μου.

Ο Γιώργος Μαζαράκης, επιχειρηματίας, Πρόεδρος της κοινότητας Πενταλόφου επί δύο θητείες τώρα, ήταν από τους πρώτους που στήριξαν την υποψηφιότητά μου επιλέγοντας όχι το ΕΓΩ αλλά το ΕΜΕΙΣ – #ΜΑΖΟΙ για την επόμενη μέρα στο Δήμο.

Μια μέρα που επιβάλλεται να είναι η απαρχή μιας νέας εποχής πολύ καλύτερης για όλους μας.

Φίλε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Αφήστε μια απάντηση