ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου: «Ο ερχομός ενός ανεύθυνου και ανήξερου πρωθυπουργού»

Ο ερχομός ενός ανεύθυνου και ανήξερου πρωθυπουργού!

Το Σάββατο 29/4/ 2023 ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στο Μεσολόγγι, για να εγκαινιάσει το Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο λειτουργεί από το τέλος του 2021! Τα εγκαίνια «κρατήθηκαν» (λόγω covid19), για να «χρησιμοποιηθούν» προεκλογικά!

Η τραγική ειρωνεία είναι, ότι αυτό το σπουδαίο έργο εγκαινιάζεται από έναν πρωθυπουργό, που επέδειξε βαρβαρότητα έναντι του πολιτισμού, εργασιακό μεσαίωνα και απαξίωση για τους ανθρώπους του, έλλειμμα  αισθητικής και πλεόνασμα αναισθησίας, όπως και πρωτοφανή σπουδή για μετατροπή των Μουσείων από χώρους πολιτισμού σε χώρους εμπορίας.

Αλήθεια, με ποια απόφασή της η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και η διαρκώς ασχημονούσα Υπουργός Πολιτισμού κ. Μενδώνη (στην πρόσφατη εκδημία της σπουδαίας Μυρσίνης Ζορμπά έφτασε στο έσχατο σημείο αντιθεσμικότητας: δε βρήκε ούτε ένα λόγο να πει για την προκάτοχό της ούτε ένα στεφάνι να καταθέσει!) συμμετείχαν στην ίδρυση του Αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολόγγι; Στην πραγματικότητα δεν είχαν καμία ανάμειξη, γιατί το έργο είχε ολοκληρωθεί σε ένα συντριπτικό ποσοστό!

Αλήθεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει, πως έρχεται σε έναν τόπο,
όπου μεθοδικά και ανελέητα η κυβέρνησή του και ο ίδιος έχουν αφαιρέσει κάθε προοπτική ανάπτυξης;

Η Γεωπονική Σχολή «διαμελίστηκε» πριν αρχίσει καλά-καλά να λειτουργεί
αποστερώντας τη δυνατότητα να αναπτυχθεί, να συνδεθεί με την παραγωγή, την έρευνα και την ανάπτυξη.

Το Νοσοκομείο Μεσολογγίου τραγικά υποστελεχωμένο καταρρέει.

Η μαρίνα στο λιμάνι του Μεσολογγίου καρκινοβατεί.

Οι μικροεπιχειρήσεις της πόλης είναι σε απόγνωση.

Οι αγρότες και οι παραγωγοί αδυνατούν να καλλιεργήσουν (τα Τοεβ παρά τα μεγάλα λόγια για μεγάλα έργα, τρέμουν μπροστά στις διακοπές από τη ΔΕΗ.).

Τα όποια έργα της λιμνοθάλασσας εξακολουθούν να αποτελούν «μακέτα».

Δεν αποτελεί έκπληξη η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με αυτόν το συγκεκριμένο τρόπο στο Μεσολόγγι!

Παντού, όποιο μέρος και να επισκεφθεί,  επικοινωνία και μόνο, χωρίς καμιά επαφή με το «λαουτζίκο», μόνο με τους οπαδούς του. Υπερπροστασία, που, όμως, είναι τελικώς εχθρός της αυτοπεποίθησης κύριε Πρωθυπουργέ! Α! και business as usual. Δεν αποτελεί έκπληξη ούτε η αναίδειά του να συσχετίσει ανιστόρητα την Ιερή
μας Πόλη, την πόλη της Θυσίας και της Ελευθερίας με το Αζόφσταλ! ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ για την ιερότητα του Μεσολογγιού και της Πατρίδας!

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση