Ο Εργολάβος 91

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

κα. Δρόσου, ποτέ θα επιστρέψετε τα χρήματα που «Παρανόμως» λαμβάνατε;

Ακόμη περιμένουμε ποιες θα είναι οι ενέργειες του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου σχετικά με τα χρήματα που παρανόμως λάμβανε η τέως Πρόεδρος του Νομικού προσώπου κα. Ελπίδα Δρόσου, η οποία ουδέποτε είχε στείλει την απόφαση στην αποκεντρωμένη διοίκηση ώστε να εγκριθεί ή όχι «αν θα έπρεπε να λαμβάνει την αντιμισθία»….

Απ’ ότι γνωρίζουμε τα χρήματα είναι αρκετά και μην νομίζετε ότι θα σας χαριστούν… θα τα επιστρέψετε κα. Δρόσου….

Επί προεδρίας Κουτσοθεόδωρου εξαφανισμένη η δημοτική αρχή – Μόλις παραιτήθηκε άρχισαν τα έργα…

Με το που υπέβαλε την παραίτηση του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μάστρου κ. Γιάννης Κουτσοθεόδωρος, την άλλη μέρα η δημοτική αρχή Λύρου έστειλε τα μηχανήματα να ρίξουν πίσσα σε δρόμο που οδηγεί σε επιχείρηση που είναι φίλα προσκείμενος στην δημοτική αρχή και όχι σε δρόμους που έχει πραγματικά ανάγκη η κοινότητα…

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1. Χθες το μεσημεράκι, υποψήφια βουλευτής (μικρής δυναμικής) επισκέφθηκε γραφείο υποψηφίου βουλευτή προκειμένου να γίνει κάποιο deal. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε το deal… Το τίμημα δεν ξέρουμε ακόμα…

2. Πικραμένη έφυγε απτό δημαρχείο μετά το πέρας της τετραπλής ψηφοφορίας η τέως Πρόεδρος της Δ.Κ. Αιτωλικού. Σκεφτείτε πως πέρασαν αρκετά 24ωρα ώστε να το καταλάβει ότι από αύριο δεν θα είναι πια η president του Αιτωλικού..

3. Ο οδηγός που του αρέσει η ομάδα με την κίτρινη φανέλα έχει κάψει καρδιές. Παρόλο τις φαπες που έπεσαν…η φωτιά σιγοκαιει ακόμη… λέτε να έχουμε κι’αλλα επεισόδια σε αυτό το σίριαλ;

4. Το Σπ. Λιβανό έψαχνε να βρει συνέχεια ο Κυριάκος κατά την επίσκεψη του στην Αιτωλοακαρνανία. Ειδικά όταν είδε την μικρή Αλίκη(κόρη του Σπ.Λιβανού), η οποία τον περίμενε στο Μεσολόγγι, η χαρά του πρωθυπουργού ήταν πολύ μεγάλη.

5. Πλήθος κόσμου που στην πλειοψηφία ήταν νεολαία, έδωσαν το βροντερό παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Αγρίνιο του Μίλτου Ζαμπάρα.

6. Σε απαλλοτριωμενο χώρο έριξε πίσσα η δημοτική αρχή ώστε να εισέρχεται άνετα στην οικεία του συγγενικό πρόσωπο συνεργάτη του Δημάρχου από το Νησί…

7. Στα χωράφια μέσα έψαχνε ο δήμαρχος να βρει το πρώτο επιλαχόντα παρουσία της δικηγόρου ώστε να υπογράψει ότι αποδέχεται την θέση στο τοπικό συμβούλιο Μάστρου.

8. Το πολιτικό γραφείο του Θανάση Παπαθανάση στο Μεσολόγγι επισκέφθηκε κατά την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον σούπερ Θανάση να εντείνει κι’ άλλο την προσπάθεια του ώστε στις 21 Μαϊου το αποτέλεσμα για τον ίδιο αλλά και για το κόμμα να είναι νικηφόρο..

9. Πάνω από 12.000 ευρώ η ζημιά που υπέστη το νέο αμάξι του δημάρχου… Δεν μας έχουν πει ακόμη, ποιος θα την πληρώσει;

10. Ήταν κάποτε ένας κλεφτοκαστανάς που πούλαγε λαθραία ποτά και πλήρωνε με πλαστά 50ευρα… Τώρα τι θέλει…; να γίνει παράγοντας;

11. Φήμες ακούγονται ότι πρώην γραμματέας ΠΑΣΠ Μεσολογγίου που έχει μείνει ανεξίτηλο το στίγμα του από τις δράσεις που είχε κάνει κατά την θητεία του ως γραμματέας φέρεται να έχει ταχθεί στο πλευρό της Χριστίνας Σταρακά..

Τέλος

Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Visited 4 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply